Sprzedam fabryczne opony z TM3LR - Michelin Pilot Sport 4 - nowe ... sprzedane

viallos

Pionier e-mobilności
Będę odbierał swoją Tesle TM3LR w ciągu kilku dni i z chęcią pozbędę się fabrycznie montowanych opon.

Michelin Pilot Sport 4 235/45 R18 98Y 18x8,5J

Cena: każdy może sprawdzić ile kosztują nowe .. będzie taniej, ale sensowne oferty proszę na priv.

krzyss

Pionier e-mobilności
Bez gwarancji, bez faktury.
Mimo wszystko opony sa uzywane bo auto stalo na nich dluzsza chwile,
Oferuje 1400.- za komplet. Pod warunkiem ze nie beda mialy uszkodzonych krawedzi od montazu. A to nie jest takie pewne bo juz rozne byly przypadki.
Jestem z Warszawy odbiore osobiscie.
Jak sie namyslisz daj znac.

viallos

Pionier e-mobilności
Lubię Cię @krzyss ... ale nie aż tak bardzo.
Bez jaj .. wolę żeby leżały w garażu. 2 sztuki kosztują więcej niż ty oferujesz za 4 :cool:

krzyss

Pionier e-mobilności
Ale niech leza :) potrzebuje dopiero na wiosne ;)
Nie sprzedajesz nowych, i nie wystawisz faktury. Gwarancji tez zero. Zwyczajnie wycenilem ile dla mnie sa warte, a skonczy sie pewnie na tym ze kupie nowe inne. Nie potrzebuje wyczynowych opon, a te piloty sa glosne strasznie i stad tez niewielka dla mnie ich wartosc. Ale wystaw na OLX moze ktos sie trafi, choc rozmiar tez nietypowy (teslowy).

Michaal

Zadomawiam się
Będę odbierał swoją Tesle TM3LR w ciągu kilku dni i z chęcią pozbędę się fabrycznie montowanych opon.

Michelin Pilot Sport 4 235/45 R18 98Y 18x8,5J

Cena: każdy może sprawdzić ile kosztują nowe .. będzie taniej, ale sensowne oferty proszę na priv.
Na co zmieniasz?

cooler

Pionier e-mobilności
Na ile je wyceniasz? Tak jak pisał Krzyss faktury nie wystawisz, ale umowę sprzedaży pewnie już tak?

viallos

Pionier e-mobilności
@cooler Myślałem o promocji 4 za 3 ale z uwagi że chyba jesteś moim sąsiadem to pewnie jeszcze zejdziemy trochę niżej. Jakoś się dogadamy.