nie szukalem - moze gdzies jest wiecej danychCiekawe, że nigdzie nie da się znaleźć oryginalnego wyniku i opisu procedury wyboru zwycięzcy![]()
taaaa - wszyscy sie uparli na tego biednego elona ....- Mam pomysł skąd może wynikać brak wygranej Tesli - nie dostarcza samochodów prasowych, a to wynik testów dziennikarzy![]()
Ja szukałem i nie mogę nic znaleźć. Zwłaszcza na ich oficjalnej stronie nie ma nic na temat jakichkolwiek nagród z 2022 roku. Te wszystkie artykuły wydają się być na podstawie notatki prasowej wypuszczonej przez Kia America.nie szukalem - moze gdzies jest wiecej danych
Nikt się nie uparł, a Elon nie jest biedny, tylko podaję moje przypuszczenie, związane głównie z tym, że głównym klickbejtem tego artykułu, jest informacja, że EV6 wypadło lepiej niż Tesla.taaaa - wszyscy sie uparli na tego biednego elona ....
Nikt się nie uparł, a Elon nie jest biedny, tylko podaję moje przypuszczenie, związane głównie z tym, że głównym klickbejtem tego artykułu, jest informacja, że EV6 wypadło lepiej niż Tesla.
"zobaczcie jak czepiają się Tesli, choć nie była pewnie nawet brana pod uwagę".To jest nagroda dziennikarzy, oni nie dostają aut prasowych od Tesli, więc nie za bardzo mogą głosować na to auto jeśli go nie testowali. Powiedzmy też sobie szczerze, jak wyglądałaby praca dziennikarzy motoryzacyjnych jeśli wszyscy producenci zachowywaliby się tak jak Tesla? Podpowiem - nie byłoby ich, a już na pewno nie mieliby opłaconych wyjazdów na Kanary żeby przejechać się nowym Srajkanem
Piszę to również dlatego, że gdybym ja trafił na tę informację przed Tobą, to właśnie taki byłby wydźwięk mojego wpisu na temat tego artykułu - "zobaczcie jak czepiają się Tesli, choć nie była pewnie nawet brana pod uwagę".
Ej, ja nie chce byc fanbojem, ale po co w tym artykule jest tesla w tytule ? Ze stwierdzeniem ze to nie jest najlepszy samochod na zime skoro nie testowali ?właśnei potwierdzasz swoje zafixowanie jako fanboja - w artu (originalnym) nie ma użytego słowa tesla a ty już wyciągasz wnioski że klikbajt, że hejt na tesle bo pewnie nie testowali, bo nie jeździli, bo nie dostali wycieczki opłaconej
"zobaczcie jak czepiają się Tesli, choć nie była pewnie nawet brana pod uwagę".
no właśnie
Nie no nie wiadomo czy testowali, bo nie ma żadnych informacji na temat metodologii wyboru. Można się tylko domyślać, że to było po prostu głosowanie 50 dziennikarzy z 6 stanów. Stąd mój wniosek, że nie testowali.Ej, ja nie chce byc fanbojem, ale po co w tym artykule jest tesla w tytule ? Ze stwierdzeniem ze to nie jest najlepszy samochod na zime skoro nie testowali ?![]()
Michal dzis widze w formie hahahahhahaNo jak? Przecież jest w tytule. Odpowiedziałem na pierwszy artykuł, który przesłałeś, a nie na "oryginalny".
Nie "rejtanie" (chociaż nie wiem co to znaczy), tylko piszę na podstawie swojego wieloletniego doświadczenia w pracy z reklamą w internecie i mediami internetowymi.
Nadal twierdzę, że ktoś tam dodał ten napis, żeby się lepiej klikało, bo tak to działa w mediach. Powiem nawet więcej - obstawiam, że mieli kilka wersji tego tytułu i ten wygrał, bo takie właśnie systemy są używane u wydawców internetowych - wrzucasz kilka tytułów, a system automatycznie testuje i wybiera ten najlepiej klikany.
View attachment 6985
Nie no nie wiadomo czy testowali, bo nie ma żadnych informacji na temat metodologii wyboru. Można się tylko domyślać, że to było po prostu głosowanie 50 dziennikarzy z 6 stanów. Stąd mój wniosek, że nie testowali.
@p0li, śmieszy mnie dość mocno, że celowo piszesz "muska" i "elona" z małej litery, żeby go poniżać, tak jakby on się miał tym przejąć, że Ty go nie szanujesz
Gość stworzył albo chociaż rozkręcił najważniejszą firmę w historii motoryzacji od 100 lat, lata w kosmos i wraca na ziemię rakietami, ale jakiś typek na forum go ubodzie pisząc o nim z małej literyto jest takie polaczkowe zachowanie
View attachment 6986