2022.28.2

Ja6ek

Zadomawiam się
Bardzo poprawny komunikat AP i zachowanie auta przy słabej widoczności. Zastanówmy się, jakbyś samodzielnie prowadził pojazd takiej sytuacji to jak byś się zachował, ja bym zwolnił i zachował ostrożność na ten przykład.

Michal

Moderator
Chyba @Poldek się nie czepia, że coś zadziałało źle, tylko opisuje swój tok rozumowania w poście.
Cholera, @Poldek, chyba zacznę Ci wystawiać FV, bo już drugi raz tłumaczę co miałeś na myśli :D

Poldek

Fachowiec
Dziś w nocy było zimno, a auto stało na zewnątrz, przed wejściem wcisnąłem odszranianie i jak już ten lód spłynął to pojawił się nowy komunikat którego wcześniej nie widziałem. Autoodparowywanie.
Nie wiem czy już była o tym mowa.

Attachments

• 9FA2883A-C3CC-4A03-8DFC-F226326CD79C.jpeg
    9FA2883A-C3CC-4A03-8DFC-F226326CD79C.jpeg
    1,8 MB · Liczba wyświetleń: 40

Bronek

Pionier e-mobilności
wracam sobie dziś na dwupasmówce. Na pasie obok kierowca Z przodu widząc mgłe zwolnił, za chwilę moje Auto też zwolniło na AP…
o co Kaman
I zobaczyłem na niebiesko nowy komunikat na tablecie. View attachment 6983
też to dla mnie nowość ( miałem i pisałem o tym ) Do tej pory wyłączał albo tylko pisał o ograniczeniu widoczności bez komentarza i info wyżej pokazanego

daniel

Señor Meme Officer
Dziś w nocy było zimno, a auto stało na zewnątrz, przed wejściem wcisnąłem odszranianie i jak już ten lód spłynął to pojawił się nowy komunikat którego wcześniej nie widziałem. Autoodparowywanie.
Nie wiem czy już była o tym mowa.
Ja dostałem ten komunikat jak siedziałem długo w samochodzie. Wydaje mi się, że to nie dla kamer tylko dla wnętrza.