Michal

Moderator
Czy wejdzie mi do T3 komplet kół 18 do bagażnika jak złoże fotele? Ktoś doświadczenie ma? Może jakieś zdjęcie jak się zabrał
Jak złożysz siedzenia to spokojnie. Ja przewożę zwykle wszystkie 4 koła po prostu na tylnej kanapie "na stojąco".

Bronek

Pionier e-mobilności
Raczej nie. Z instrukcji:

EDIT: Toczy się poniżej 10 km/h, pełza z prędkością 6 km/h.
To jak w tradycyjnych automatach. Wkurw ce jak dla mnie
Przypomnę że po zakupie w 2019, nie było hold'a, co mnie bardzo zniesmaczyło. Mając jeszcze Leafa z e-pedałem, Tesla, mnie zawiodła. Ale kilka miesiecy później wprowadzili całkowity STOP. Niemniej są ludzie, którym jednak pasuje wersja stara.

danielm

Pionier e-mobilności
To jak w tradycyjnych automatach. Wkurw ce jak dla mnie
Przypomnę że po zakupie w 2019, nie było hold'a, co mnie bardzo zniesmaczyło. Mając jeszcze Leafa z e-pedałem, Tesla, mnie zawiodła. Ale kilka miesiecy później wprowadzili całkowity STOP. Niemniej są ludzie, którym jednak pasuje wersja stara.
wersja toczenia się jest dla amerykańców, oni bez tego nie umieją jeżdzić. na szczęście jak wysiądą z auta to auto zaciąga hamulec co pozbawia ich jednego z najczęściej popełnianych błędów :)

krzyss

Pionier e-mobilności
boost do LR dodaje tryb Sport w ustawieniach?
Tak, ale znika standard i pojawia sie sport.
Lepiej by bylo jak by byly trzy tryby po booscie.

krzyss

Pionier e-mobilności
Dobra to ja mam pytanie do specow od instrukcji :)
Mam dwa profile, na moim jak wlaczam i wylaczam tempomat nie ma zadnych dzwiekow, sa tylko jak wlaczam autopilota.
Na drugim profilu mimo teoretycznie takich samych ustawien wlaczenie tempomatu daje jeden „ping” i wylaczenie tempomatu robi tez „ping”

Wiecie jak to wylaczyc ? Wiem ze dla autopilota sie nie da, ale dla tempomatu jakos da.

ciastek

Pionier e-mobilności
Last edited: