Ulepszony autopilot za €3800,-

Bronek

Pionier e-mobilności
kwestia ustawień % lub max 10 km powyżej limitu. Te 15 sek jest zastanawiające. U mnie nawet jak czasem często prosi to nie ma regularności. Raz tylko zarejestrowałem co 10 minut z trzy razy pod rząd

Pawel

Zadomawiam się
Widząc jak działa FSD beta za oceanem skusiłem się i dobrałem. Ale to też z uwagi na to, że jak przestanie to być beta, to cena wzrośnie. Wolę więc zapłacić obecną wysoką cenę niż jeszcze wyższą...
No i liczę na zmianę przepisów odnośnie autonomicznej jazdy na przestrzeni najbliższych 5 lat.

Khar

Posiadacz elektryka
A ja jestem wkurzony, bo zapłaciłem za FSD 40k zł, a teraz za pół ceny mogłem mieć praktycznie to samo w EAP. 20k zł do piachu. Oczywiście blokującymi są unijni biurokraci - może też do piachu? ;) Jedyna nadzieja, że Musk ubił z Niemcami jakąś umowę w ramach budowy fabryki, bo przebąkują o liberalizacji prawa ws. autonomii, za Niemcami już cała UE pójdzie.

Giacomo

Fachowiec
A ja jestem wkurzony, bo zapłaciłem za FSD 40k zł, a teraz za pół ceny mogłem mieć praktycznie to samo w EAP. 20k zł do piachu. Oczywiście blokującymi są unijni biurokraci - może też do piachu? ;) Jedyna nadzieja, że Musk ubił z Niemcami jakąś umowę w ramach budowy fabryki, bo przebąkują o liberalizacji prawa ws. autonomii, za Niemcami już cała UE pójdzie.
Nawet jak zrobia liberalizacje to i tak nie bedzie dzialac- jako w pelni FSD , po prostu juz z doswiadczenia wiem , Bronek zauwazyl to np. przy zachlapanych kamerach , ja np. przy mojej infrastrukturze drogowej - skrzyzowan rownorzednych bez liku , - Tesla tego nie ogarnie , po prostu 🤷‍♂️ , zyczylbym sobie zeby to dzialalo tylko na Autostradach i poza ter. zabudowanym

Bronek

Pionier e-mobilności
Mnie to wynioslo ok. 28 000 zł po taniości, że by dobić tych co dali więcej ( tak mamy współczujemy bliźnim o ile Oni maja gorzej) - tak nasza natura...
Amerykański samochód nie ogarnie inteligencji projetanta ruchu w Kraju Węgla
tempFileForShare_20210216-180211_copy_1024x579.jpg
16134954112773305418011599326157_copy_1024x682.jpg

Last edited:

Khar

Posiadacz elektryka
Mnie wystarczy autostrada / droga ekspresowa. Miasto ogarnę sam. Ale nie cierpię długich podróży, męczy mnie to po prostu. Do tego z tyłu "daleko jeszcze?" z częstotliwością większą, niż komunikaty AP o trzymaniu kierownicy ;) Jeśli się doczekam, że samochód nas dowiezie od zjazdu do zjazdu, to będę szczęśliwy.