Szacowany termin dostawy, a odbiór

slaveq

Pionier e-mobilności
To jest bardzo dziwne. W marcu był moment, że aut było więcej niż chętnych. Na stronie Tesli, były samochody z opcją „kup teraz” dostępne od ręki. 22 marca wszedłem na stronę, kliknąłem kup teraz, dzień później przelałem pieniądze, a 26 marca wyjeżdżałem autem z salonu.
Tak do mnie też dzwonili ale nie mieli tego co chciałem. Nie chciałem haka i chciałem inny kolor więc powiedziałem im że czekam dalej.

Bartosz

Pionier e-mobilności
Tak do mnie też dzwonili ale nie mieli tego co chciałem. Nie chciałem haka i chciałem inny kolor więc powiedziałem im że czekam dalej.
Rozumiem, to wszystko zmienie. Ja miałem to szczęście, że była wersja dokładnie taka, jaką chciałem, dziwne było natomiast to, że cena na stronie przy opcji „kup teraz” była wyższa o 5000 zł od tej z konfiguratora, ale ostatecznie zapłaciłem tyle samo. No, ale Ty będziesz miał ciepłą kierownicę i dalej zajedziesz 🙂

Last edited:

slaveq

Pionier e-mobilności
Dzwoniłem do Tesli, pani powiedziała, że te terminy nie mają znaczenia (są nadawane przez automat) i dopiero jak otrzymamy VIN to wtedy dostajemy wiążący termin.