danielm
Pionier e-mobilności
mam na sprzedaż SR+ 2019 ale z FSDCześć.
Też chcę zamówić SR+. Rozmawiałem dzisiaj z T w Warszawie. Jeśli standard tzn. biało czarna i płatność gotówką to odbiór maj.
mam na sprzedaż SR+ 2019 ale z FSDCześć.
Też chcę zamówić SR+. Rozmawiałem dzisiaj z T w Warszawie. Jeśli standard tzn. biało czarna i płatność gotówką to odbiór maj.
z chin jadą do UK tylko obecnie, reszta europy i kraje skandynawskie dostają nadal amerykańskie, nawet SR+Dziękuje wszystkim za Wasz feedback i informacje ile czekaliście. Czyli do końca maja (ewentualnie czerwca) powinna do mnie dotrzeć
Uff. No to czekam dalej.
Czyli plyna statkiem?
A z Chin nie jada pociągiem? Gdzieś przeczytałem, ze wersje z Chin jadą pociągami.
jest jeszcze wersja P
Wiem, że jest wersja P i chętnie bym nią pośmigał, ale różnica w cenie to 1/3 kolejnej tesliZasięg SR+ mnie satysfakcjonuje, a to 5.6 do setki to i tak szybciej niż moje obecne przyspieszenie
![]()
Jestes pewien ? Ktos byl w PL co dostal china edition...z chin jadą do UK tylko obecnie, reszta europy i kraje skandynawskie dostają nadal amerykańskie, nawet SR+
nie wiem, ciężko mi ocenić czy wszystkie, jakoś w zeszłym roku poszła fama że tesla zaczyna dostarczać SR+ do europy z chin, z tymi magicznymi innymi bateriami które wymagają ładowania do 100%. UK z chin dostała również LR i Perf.Jestes pewien ? Ktos byl w PL co dostal china edition...
No to skoro UK takie dostawalo to juz chyba ciezko bedzie dojsc. A czy cos wiesz na temat lakieru z chin ? Lepszy niz na autach z usa ?nie wiem, ciężko mi ocenić czy wszystkie, jakoś w zeszłym roku poszła fama że tesla zaczyna dostarczać SR+ do europy z chin, z tymi magicznymi innymi bateriami które wymagają ładowania do 100%. UK z chin dostała również LR i Perf.
jeśli masz ochote na ocenę dla świrów z miernikami lakieru to proszę bardzo:No to skoro UK takie dostawalo to juz chyba ciezko bedzie dojsc. A czy cos wiesz na temat lakieru z chin ? Lepszy niz na autach z usa ?
Czy to naprawdę jest taki duży problem z tymi odpryskami lakieru? Szukać już sobie kogoś do oklejenia progów czy jest to do przeżycia?jeśli masz ochote na ocenę dla świrów z miernikami lakieru to proszę bardzo:dziś pytanie dziś odpowiedź
edit: pierwszy link ocenia cały model 3 z chin, lakier tutaj:
kalifornijskie prawo gdzie tesle są produkowane jest jednym z bardziej restrykcyjnych na świecie jeśli chodzi o ekologię a lakiernia jest uznawana za jeden z najmniej eko w przemyśle motoryzacyjnym stąd lakier tesli jest rzeczywiście delikatny. kiedy auto było drogie to nie było z tym problemu bo i tak większość bogatych właścicieli je oklejała zwłaszcza że tylko 5 kolorów więc ci co chcieli by ich auto się wyróżniało zmieniali kolor. do tego błędy w lakierowaniu, daleka droga z usa którą auto spędza w transporcie. no i podobno ogólnie branża motoryzacyjna spadła bardzo z jakością lakierów. podobno nie jest aż tak źle jak w innych markach ale wszędzie jest źle. tylko czy lepiej dokonać korekty lakieru za kilka złotych czy oklejać auto za kilka/kilkanaście tys zł. ja kupiłem lakierek i zamalowuje odpryskiCzy to naprawdę jest taki duży problem z tymi odpryskami lakieru? Szukać już sobie kogoś do oklejenia progów czy jest to do przeżycia?
A gdzie można kupić lakiery na zaprawki?kalifornijskie prawo gdzie tesle są produkowane jest jednym z bardziej restrykcyjnych na świecie jeśli chodzi o ekologię a lakiernia jest uznawana za jeden z najmniej eko w przemyśle motoryzacyjnym stąd lakier tesli jest rzeczywiście delikatny. kiedy auto było drogie to nie było z tym problemu bo i tak większość bogatych właścicieli je oklejała zwłaszcza że tylko 5 kolorów więc ci co chcieli by ich auto się wyróżniało zmieniali kolor. do tego błędy w lakierowaniu, daleka droga z usa którą auto spędza w transporcie. no i podobno ogólnie branża motoryzacyjna spadła bardzo z jakością lakierów. podobno nie jest aż tak źle jak w innych markach ale wszędzie jest źle. tylko czy lepiej dokonać korekty lakieru za kilka złotych czy oklejać auto za kilka/kilkanaście tys zł. ja kupiłem lakierek i zamalowuje odpryski![]()