Rafalski

Posiadacz elektryka
Z tą wysyłka papierów od razu to bym nie szalał wpłata wpłynęła 27.10 a na razie nie mam żadnych informacji o kwitach. Szkoda, bo można było to zrobić na spokojnie a tak znowu ciśnienie bo 12 odbiór to sobota, piątek wolny, wiec chciałbym mieć blachy w rękach najpóźniej w czwartek. Ale przecież tesla ma czas :D

daniel

Señor Meme Officer
Z tą wysyłka papierów od razu to bym nie szalał wpłata wpłynęła 27.10 a na razie nie mam żadnych informacji o kwitach. Szkoda, bo można było to zrobić na spokojnie a tak znowu ciśnienie bo 12 odbiór to sobota, piątek wolny, wiec chciałbym mieć blachy w rękach najpóźniej w czwartek. Ale przecież tesla ma czas :D
Ja mam zarezerwowaną wizytę w Wydziale Komunikacji w środę na 15:00. Tam trzymam kciuki, żeby z papierami było wszystko ok.
Tego samego dnia muszę szukać ubezpieczenia i w czwartek jechać do Warszawy.

Last edited:

Piter

Posiadacz elektryka
Można zmienić zamówienie i odebrać auto dostępne od ręki ale po aktualnej cenie - przerabiałem to w poprzednim kwartale.
Była dostępna moja wersja zamówiona w styczniu ale nie mogłem jej zakupić po starej niższej o 25 tys. zł cenie.

Są osoby które później zamawiały już odebrały auta lub dostały wiadomości że mogą odbierać w tym kwartale a u mnie dalej cisza (wersja LR czarne wnętrze bez żadnych dodatków).
Tym bardziej że teraz czeka się na auto 3 miesiące a ja czekam już prawie rok i już trzeci raz mam przekładany termin odbioru.

To są sprytne metody abym zamówił po aktualnej droższej cenie.
I jestem prawie zdecydowany właśnie zrezygnować z zamówienie i kupić inne auto bo na razie Tesla tymi zagrywkami bardzo zraziła mnie do siebie.
Ja bym czekał do skutku, nie ma co się obrażać bo wlasnie o to im chodzi. Ja na Twoim miejscu złożyłbym skargę do zarządu Tesli w Holandii. Bez jaj‼️ jak mogą Twoje auto spychać na koniec kolejki skoro identyczne ludzie zamówili później a już odbierają.