chlebu

Nowy na Forum
Jeśli chce kupić dostępny samochód to dzwonię na ogólny numer, gdzie trudno się dodzwonić czy jest jakiś tajemny, który ktoś posiada?

Michal

Moderator
Jeśli chce kupić dostępny samochód to dzwonię na ogólny numer, gdzie trudno się dodzwonić czy jest jakiś tajemny, który ktoś posiada?
Zamawiasz przez stronę - raczej się nigdzie nie dodzwonisz :p

krzyss

Pionier e-mobilności
To wiem, że przez stronę tylko w jaki sposób mam poznać ofertę leasingową jak są podane tylko cząstkowe informacje?
Leasing w tesli jest drogi i nie oplacalny… chyba lepiej zorganizowac swoj…

Bronek

Pionier e-mobilności
Zakłada się konto Tesli , klika wybierając auto, klika się dalej i z karty podpiętej do konta znika 1200zł, dostaje się umowę ściąga się te papierki i idzie do np Santandera (oni już to obcykali) lub innego banku lub instytucji co ma ochotę na leasingowanie
Ps oczywiście wcześniej można w tych instytucjach popytać. Tesli wsio rybka kto da kasę. Auta postoją i się rozjadą po okolicznych krajach. Chyba, że rzeczywiście nagle dotyka nas kryzys? Moim zdaniem jeszcze nie

Last edited:

Rafalski

Posiadacz elektryka
Po interwencji telefonicznej gdzie są moje papiery do samochodu otrzymałem taką oto wiadomość. @daniel czytałem tutaj, że dostałeś nr śledzienia w tamtym tygodniu, rzeczywiście papiery nie wyszły?
Dzień dobry,

Przesyłam numer przesyłki:

Kurier TNT.

Dokumenty jutro z samego rana od nas wyjdą, ponieważ nasz kurier TNT miał przerwę techniczna w systemie i nie pojawił się w poprzedni tygodniu po przesyłkę.

Zamówiłam najszybsza przesyłkę.