Rafalski

Posiadacz elektryka
Typowo ktoś tu ze mnie robi idiote... Gdybym nie zadzwonił (kolejny raz) to bym nic nie mial załatwione :D Wystawienie faktury też im zajęło z półtora tygodnia od wysłania zamówienia nań. Dopiero po telefonach jaśnie wystawili, teraz to samo z dokumentami. Wygląda to jakby oni nie chcieli tego samochodu sprzedać :D generalnie dostawa na 12 poszła sie ****ć

daniel

Señor Meme Officer
Po interwencji telefonicznej gdzie są moje papiery do samochodu otrzymałem taką oto wiadomość. @daniel czytałem tutaj, że dostałeś nr śledzienia w tamtym tygodniu, rzeczywiście papiery nie wyszły?
Dzisiaj doszły papiery.
1667823018533.png

daniel

Señor Meme Officer
Ale ty prywatnie kupujesz i do Ciebie wysłali dokumenty?
Tak się zastanawiam jak by wysłali dziś do mojego leasingu w PKO ile im zajmie załatwienie rejestracji i odesłanie tablic? Mam na poniedziałek odbiór a piątek wolny🤦🏻
Nie kupuję przez leasing, dlatego przyszły do mnie.

PiotrS

Posiadacz elektryka
Leasing w tesli jest drogi i nie oplacalny… chyba lepiej zorganizowac swoj…
ja dużo nie szukałem, ale mam od nich (czyli od Santandera) dużo tańszy, niż leasing z mLeasigu
do tego Santander ma obcykany temat dokumentów, odbioru itp.

Żeby nie było, że same plusy, to oddali mnie do windykacji ;) mimo, że mam zapłacone faktury w terminie.
I kartę paliwową mi przesłali za nieco ponad 30 zł ;)

Phitherek_

Posiadacz elektryka
No i cyk, dzisiaj telefon z Tesli że jest VIN i że auto w Polsce za 2 dni. Żadnej zmiany na koncie, dalej tylko szacowana dostawa listopad 2022. Brak nawet VIN w kodzie strony, tylko mailowo potwierdzone. Nieźle się tam bawią :D.

krzyss

Pionier e-mobilności
ja dużo nie szukałem, ale mam od nich (czyli od Santandera) dużo tańszy, niż leasing z mLeasigu

Żeby nie było, że same plusy, to oddali mnie do windykacji ;) mimo, że mam zapłacone faktury w terminie.
Poczytaj tylko o Santander MULTIRENT, bo opinie mają raczej słabe... to zupełnie inny podmiot niż Santander Leasing.

chlebu

Nowy na Forum

Jaki masz wykup?
Raty stałe czy zmienne?