nieco ponad 60%Jaki miałeś stan naładowania? Do pełnego i Salomon nie naleje.
nieco ponad 60%Jaki miałeś stan naładowania? Do pełnego i Salomon nie naleje.
Nie jestem pewien, ale chyba do mikrofonu bluetooth. Nie wiem w sumie czemu miałby on służyć w aucie...Dzięki. Sprawdziłem i zadziałało. Co to za funkcja? Do czego jest ta ikona?
Wyłącz go. Controls (ikona samochodu) > Blokady > Dźwięk potwierdzenia blokady.Szczególnie wkurzający jest sygnał po zamknięciu auta. Pewnie budzi sąsiadów rano
Musisz włączyć podgrzewanie kabiny i tym samym baterii. Baterie LFP tak mają. Nie mogą być ładowane jak są zimne. Dlatego rekuperacja jest mikroskopijna na zimno. Jak się zagrzeją w czasie jazdy lub przy podgrzewaniu kabiny, to mogą być ładowane coraz większymi dawkami prąduJaki miałeś stan naładowania? Do pełnego i Salomon nie naleje.
To dziwne. Przy -2 stopniach i 80% miałem regenerację.nieco ponad 60%
w chinach bardzo popularne, można kupić teslowe mikrofony. tylko czemu ta opcja jest domyślnie włączona poza chinamiNie jestem pewien, ale chyba do mikrofonu bluetooth. Nie wiem w sumie czemu miałby on służyć w aucie...
A to nie jest tak, że w trybie caraoke utwory odtwarzane z ikoną mikrofonu nie wycinają wokalu, a z przekreślonym odfiltrowuje (albo odwrotnie)?w chinach bardzo popularne, można kupić teslowe mikrofony. tylko czemu ta opcja jest domyślnie włączona poza chinami