Mój leasingodawca zapłacił, w apce też mam grudzień-luty, tylko po prostu SMS dostałem, nic więcej.U mnie grudzień luty choć zapłacone
Mój leasingodawca zapłacił, w apce też mam grudzień-luty, tylko po prostu SMS dostałem, nic więcej.U mnie grudzień luty choć zapłacone
To z wczoraj 7.12.2022Tesla cicho dostarczyła dziesiątki modeli S i Model X w Niemczech w listopadzie. Chociaż nie było żadnych raportów od klientów prywatnych, pojazdy Model S były wielokrotnie spotykane w Niemczech oraz na drogach i innych krajów.
VIN mam na fakturze, ale nie w kodzie, tam tylko jest z Trójki. Brak i na S jest dopisek Rezerwacja i brak też X, tu z dopiskiem Zabukowany.A vinu cały czas nie mam
Kiedy otrzymałeś takiego maila jak mój? Jeszcze przed wypłynięciem promu?VIN mam na fakturze, ale nie w kodzie, tam tylko jest z Trójki. Brak i na S jest dopisek Rezerwacja i brak też X, tu z dopiskiem Zabukowany.
S do anulowania ale nie potrafili tego zrobić, poczekam na wyżej pokazany wybór
Ps Ma przypłynąć jeszcze jeden statek 11 wypływa ponoć z Baltimore?. Będzie w tym roku z kolejną partią Si X
Mi nic nie mówili o oponachPrzed wypłynięciem, bo potem sprawdziłem czy jest na statku
To był trochę inny mail
1 to pytania czy chcemy i kiedy i czy zapłacimy, czy odbierzemy w tym roku
itp
2.faktura końcowa że jest
3 aby przysłać potwierdzenie (głupota bo Tesla sama to potwierdza)
4 No i teraz że będzie odbiór ale 13-21 grudzień.
5.ze mogę im opony przysłać, to zmienią
.vin dostaniesz chyba jak będzie faktura
![]()
Cargo Tracking | RoRo tracking | Höegh Autoliners
Want to know where your cargo is? You can follow your cargo here. Simply fill in the field on this page to see your cargo details.www.hoeghautoliners.com