Hotele z możliwością ładowania.

Michal

Moderator
Booking to od zawsze był syf. Niestety ludzie z tego korzystają i w ten sposób utwierdzają ich w przekonaniu, że to co robią, robią dobrze :/
Ja staram się nie używać jeśli tylko mogę.
AirBNB + Hotele + Google maps i odzywanie się do obiektów bezpośrednio.

consigliero

Pionier e-mobilności
Zawsze możesz na hotelu wymóc możliwość ładowania, jak już nieopatrznie takie coś sobie wpisali. Mieliśmy tak w Lax albo Laxe w Hiszpanii gdzie portier musiał nas wpuścić do garażu i znaleźć gniazdko, bo te które były widoczne były wyłączone. Ostatecznie zaparkował nas w boxie właściciela hotelu usuwając jego rzeczy oraz przesuwając rowery aby auto się zmieściło. Podobno na drugi dzień zrobili zmianę w opisie na booking

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Booking to od zawsze był syf. Niestety ludzie z tego korzystają i w ten sposób utwierdzają ich w przekonaniu, że to co robią, robią dobrze :/
Ja staram się nie używać jeśli tylko mogę.
AirBNB + Hotele + Google maps i odzywanie się do obiektów bezpośrednio.
Korzystałem kilkadziesiąt razy z obu platform. Rezerwacje na Air są zbyt nieprzewidywalne, a w razie problemów support potrafi opier**lić klienta, zamiast pomóc. Booking jest mniej ciekawy, ale znacznie szybszy i bardziej niezawodny.

UseYbrain

Posiadacz elektryka

consigliero

Pionier e-mobilności
Generlanie powiem Wam, że na zachodzie to jak w lesie ;). Próbowałem wziąć faktury w Hiszpani i w Portugali i było słabo. A na hasło EU VAT NUMBER drapią się po głowie :)
A co było nie tak ? Wprawdzie mamy tylko doświadczenia z Hiszpanii ale problemu z fakturą nie było, tylko musieli dane wpisywać bo nie umieli skorzystać albo nie mają systemu dostępu do danych VAT.