slaveq
Pionier e-mobilności
No i mamy wątek biednego niezdarnego fana technologii, który że Słupska do Warszawy się trzy razy ładował... Polecam (albo nie) poczytanie komentarzy, za onkologa nie zwracam:
Wg gościa najpierw zjechał do Elbląga a później minął MOP Sople, tak się głupio składa że od strony Warszawy Sople są przed Elblągiem. Nawet kłamać trzeba umieć.Patrzę jeszcze raz na te wypociny i widzę:
Pierwsze ładowanie na Orlen - ładował od 45% (policzone z danych na screenie)
Drugie ładowanie na GW - nie wiadomo ile miał jak rozpoczynał, ale screen pokazuje 45%, więc zakładam, że 40%
Trzecie ładowanie na GW - po 15 sekundach ma 44%
Czyli podsumowując gość jechał najgorzej jak się da... A nie przepraszam, mógł jechać w przedziale 90-100%...
Nie ma to jak być dziennikarzem technologicznym i nie mieć pojęcia o technologii 🤦♂️
Też mi się rzuciło w oczy ładowanie przy wysokim SOC. Ale z tekstu wnioskuję, że nawigacja auta tak sugerowała, więc mu się nie dziwię ;-)Patrzę jeszcze raz na te wypociny i widzę:
Pierwsze ładowanie na Orlen - ładował od 45% (policzone z danych na screenie)
Drugie ładowanie na GW - nie wiadomo ile miał jak rozpoczynał, ale screen pokazuje 45%, więc zakładam, że 40%
Trzecie ładowanie na GW - po 15 sekundach ma 44%
Czyli podsumowując gość jechał najgorzej jak się da... A nie przepraszam, mógł jechać w przedziale 90-100%...
Nie ma to jak być dziennikarzem technologicznym i nie mieć pojęcia o technologii 🤦♂️
A mnie się zawsze wtedy przypomina ta sytuacja:Też mi się rzuciło w oczy ładowanie przy wysokim SOC. Ale z tekstu wnioskuję, że nawigacja auta tak sugerowała, więc mu się nie dziwię ;-)
W BMW?27 kWh/100?!?!? Serio, po górach w zimie na śniegu tyle nie miałem.
Zimą trochę tak jest...Z resztą, ten artykuł to jest lep na to co się dzieje w komentarzach właśnie. Klepią się tam po pleckach ja to dobrze zrobili, że dieselka wybrali.