Leafy byly po 107tys. I teraz masz izere 45kWh za 100… wezmiesz izere ? W ciemno ?
dodatkowo rozmawiamy o czyms co ma byc za 4 lata… inflacja jest 10% jak nie wiecej…
Nie jestem malkontentem, tylko realista. Malo jest Narodowych biznesow ktore dzialaja dobrze, a jak zostana obsadzone “misiewiczami” to jest to marnowanie publicznych pieniedzy. Sorry ale ja wiem troche jak aktualnie dzialaja panstwowe firmy, i to nie ma szans wypalic.
Z ciekawości. Skąd wiesz jaką pojemność baterii będzie miała Izera?
I nie, nie wezmę Izery w ciemno, ale porównam ją do konkurencji, a jeśli będzie lepsza w podobnej cenie to pewnie bym wziął.
Powiem Ci co mi się nie spodobało w Twojej poprzedniej wypowiedzi. Stwierdzenie, że chyba tylko za 50tys ją ktoś weźmie (w domyśle - bo to Izera?).
Dość blisko to stwierdzenia "za darmo bym tego auta nie wziął". A to już typowe dla malkontentów (najczęściej używane w stosunku do aut elektrycznych w ogóle).
Dlaczego mamy skreślać to auto tylko dlatego, że to Izera?
Żeby nie było, niespecjalnie wierzę w to, że będzie to rewolucja technologiczna za najlepszą cenę na rynku. Natomiast nie skreślam samego produktu tylko dlatego, że powstaje w Polsce.