Nolte

Zadomawiam się
Nie oczekiwałbym nowych promocji bo sobie to wkalkulowałem w rachunek plusów i minusów. Jeśli kupujesz coś co jest nowością na rynku to trzeba brać pod uwagę że ma w sobie podatek od nowości i pewnie z czasem cena spadnie. Ale nie to że wpłacisz zaliczkę i raptem rachunek finalny będzie większy niż zakładałeś. Myślałem że te czasy to już bezpowrotnie minęły gdzie ludzie rezerwowali auta czekali na nie długo a jeszcze dealerzy podnosili im ceny.
Nie do końca jest tak jak mówisz tutaj masz zasady promocji https://byd.cichy-zasada.pl/leasing-ac-i-oc/
Punkt 3:

1. Kto może stosować warunki akcji: Autoryzowani Dealerzy BYD w Polsce
  2. Samochody z roku produkcji 2025 (PY25)
  3. Okres obowiązywania akcji: Zamówienia podpisane z Klientami od 18.04.2025 do 30.06.2025
  4. Dotyczy tylko i wyłącznie modeli zgodnie z poniższymi tabelami
  5. Nowe zamówienia wprowadzone w czasie obowiązywania oferty
  6. Samochody niezarejestrowane
  7. Nie dotyczy samochodów DEMO
Aż miło poczytać - konkretnie i na temat :)

kraszan

Nowy na Forum
Nie do końca jest tak jak mówisz tutaj masz zasady promocji https://byd.cichy-zasada.pl/leasing-ac-i-oc/
Punkt 3:

1. Kto może stosować warunki akcji: Autoryzowani Dealerzy BYD w Polsce
  2. Samochody z roku produkcji 2025 (PY25)
  3. Okres obowiązywania akcji: Zamówienia podpisane z Klientami od 18.04.2025 do 30.06.2025
  4. Dotyczy tylko i wyłącznie modeli zgodnie z poniższymi tabelami
  5. Nowe zamówienia wprowadzone w czasie obowiązywania oferty
  6. Samochody niezarejestrowane
  7. Nie dotyczy samochodów DEMO
Nie do końca, jak rozwiniesz tabelkę przykład reprezentatywny, nie ma tam Dolphin Surf.

Nolte

Zadomawiam się
Nie do końca, jak rozwiniesz tabelkę przykład reprezentatywny, nie ma tam Dolphin Surf.
Myślę że dlatego iż to jest PRZYKŁAD reprezentatywny (nie warunek), tabelka powstała na początku promocji (w kwietniu), zanim Surf zadebiutował w PL. Pewnie nie została zaktualizowana. Najistotniejsza informacja jest na samej górze: każdy model BYD jest objęty, tzn, był objęty promocją do 30 czerwca.

obraz_2025-07-15_173730313.png

Nolte

Zadomawiam się
W tym miesiącu Byd Dolphin Surf vel Mini vel Seagull otrzymuje kolejną trzecią wersję" Atto1 - pod taką nazwą będzie sprzedawany w Indonezji. Ogarniacie to? 😁

obraz_2025-07-15_175340215.png

dragunov

Zadomawiam się
Pytanie do wszystkich zainteresowanych i przyszłych właścicieli BYD. Czy wiecie jak jest z dostępnością części poza ASO? Sprawdzaliście może, czy idzie zamówić np. z China popularne części zamienne takie jak wahacze, amortyzatory, końcówki drążka itp.? Nie pytam złośliwie, bo sam jestem zainteresowany chińczykami a nigdzie nie mogę znaleźć takich części łatwych do sprowadzenia. Wydawałoby się, że te modele tłuczone są w dziesiątkach tysięcy i powinno być pełno dostępnych i tanich części do nich.

dragunov

Zadomawiam się
będą serwisy, a w razie czego Ali:)
Właśnie na Ali nie znalazłem konkretnych części zamiennych, same akcesoria i duperele. Serwisy może i będą za te kilka lat a może i nie. Są już doniesienia na jutubach, że ceny części do chińczyków w ich serwisach są spore i mało konkurencyjne :D