Widzę ze w ładną pogodę na pustej prostej drodze jedzie auto, tyle ze to potrafi każdy model z adaptacyjnym radarem, proszę o pokaz jak to zrobi w deszczu, lub w nocy przy oświetleniu latarniami... film nic nie wnosi.... Lepiej patrząc ze model S kosztuje ponad 100K Euro to proszę zobaczyć jak działają systemy w mercedesach klasy E czy BMW serii 5... A jeśli ktoś nie widzi różnicy to naprawdę jest oszołomiony....
Nie bylo deszczu kurde nie umiem jeszcze go wywołać.. I zaćmienia słońca o tej godzinie też
Odnosisz się do czegoś, czego nie ma na tym filmie. Piszesz o czymś, co gdzie jest, a pisz o tym co widzisz tu na tym obrazie lub możesz sam zaprezentować, przedstawić itd.
Ok.
Napisałeś : Nie wnosi nic?
Co ma k,. ten film wnosić.? Zadumę nad emocjami kogoś kto nawet nie widzial na żywo tego itp
samochodu?
To prezentacja danego dostępnego systemu AP w danej chwili i to zhakowanego lekko Real nie opis opisu, z opisu jak u Ciebie.
Nie jest to pean na jego cześć!
Auto samo zmienia pas u innych to problem pisze o Teslach, ludzie się gubią, coś im przeszkadza, tempomatu nie ogarniają, AP im się wyłącza, przełamują trzymanie pasa cuda cuda cuda. Im więcej posiadaczy tym więcej kłopotów. Trudno taki świat kierownicą nie mogą zrobić itp To pokazuje ze jadę i nie grzebie w aucie.
Ty masz specyficzne skażone fobią na Teslę, podejscie i dlatego błędny odbiór?
Szwejk mi się przypomina, w wolnym opisie to m/w brzmi tak : "gdy spytali , czy jadł śliwki, to odpowiedział że nie, ale kąpał się w Wełtawie "
O Mercedesie E opowiadasza? A ja wiem jak jest w S. E nie miałem. Ostatnio nawet wiem jak jest w EQS, ale to był, tylko dzień jazdy , to wolę sądów kategorycznych nie czynić, niemniej jego nie wybralem a byl tańszy.
Generalnie nic nie pojedzie na drodze lokalnej tak jak pojedzie "oszukana" Tesla, a więcej ona też nie pojedzie jak na filmie! jak nie będziemy kombinować. WSZYSTKICH OGRANICZA PRAWO ITP Tesla i tak pozwala na więcej od np Merca
Jeździlem Trójką też z radarem i czujnikami i w nocy i w deszczu opisywałem to na tym czy innym chyba forum? . Filmów typu horror jadąc w pizgawicy nie przyszlo mi na myśl nakręcić. Dawała wtedy radę, wiecej widziala niż ja.
Czy te obecnie sprzedawane Tm3 to zrobią, tego nie wiem?
To nie jest film wychwalający , tylkoTwoje zaślepienie, nie wiem z jakich pobudek, tak to odbiera.
To filmik ukazujacy właśnie ograniczenia w stosunku do wersji u nas niedostępnej i przy okazji jak z tym sobie radzić jeśli inaczej nie można. Aby cokolwiek wyciągnąć z tego na co nam pozwalają I to tyle!
A i u mnie są i czujniki i radary.
Miodu nie ma ale da się jechac na luzie.