Parkowanie miasta Niemcy

Teslowychopak

Posiadacz elektryka
no ciekawy patent bo w ofercie tego sprzedawcy drukuje wszytsko jak leci z europy (rozne znaczki) i kupuja to ludzie mocno.... ale czy to legality ? :unsure:
Jakby było nielegalne dawno już by mu konto zablokowali, tak jak znajomemu co nagrywał na DFVD filmy z rajdów i sprzedawał po 15zł ,kiedyś,

Teslowychopak

Posiadacz elektryka

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
Słabo mi pasi bo mam do granicy z Kostrzynem 49 km wiec jechac na A2 nie kalkuluje mi sie, ok ale skoro czesto jezdzisz to parkkujesz bez placenia czy zawsze zostawisz auto kolo tego pociagu ?
Ja mam do Kostrzyna dokładnie tyle samo :) Jadę przez Krzeszyce, przejście w Kostrzynie i przez Seelow. Dojeżdżasz do ringu kierunek Hamburg i na pierwszym zjeździe masz Honow. A-Platz sobie chwali żona z dziećmi bo i zakupy można zrobić i zjeść nieźle no i 10 minut piechotą do wyspy muzeów. Polecam muzeum egipskie z posągiem Nefretete. No i było fajne akwarium ale się stłukło... ;)

PioWi

Zadomawiam się
Ja mam do Kostrzyna dokładnie tyle samo :) Jadę przez Krzeszyce, przejście w Kostrzynie i przez Seelow. Dojeżdżasz do ringu kierunek Hamburg i na pierwszym zjeździe masz Honow. A-Platz sobie chwali żona z dziećmi bo i zakupy można zrobić i zjeść nieźle no i 10 minut piechotą do wyspy muzeów. Polecam muzeum egipskie z posągiem Nefretete. No i było fajne akwarium ale się stłukło... ;)
Ja z Gorzowa, ile za bilety na pociąg ?