Wpadło dziś do UDT 9 stacji ładowania 50kW LIdl i Kaufland

Michal

Moderator

nabrU

Moderator
Z tego co tu piszecie o Lidlach i Kauflandach to 50kW to one będą miały na mapie i na okleinie ładowarki :p
Ale jak to mówią: na bezrybiu i rak ryba...

Michal

Moderator
Te dane są trochę od czapy - wiele z ładowarek, które mają status "nowe" już od dawna były. Np. pod Kauflandem w Płocku czy w Łomży Galeria Veneda (to ze styczniowych)...
Podać Ci maila do UDT żebyś im to zgłosił? ;)
Ja już do nich pisałem, że mają dane z dupy, ale odpowiedzieli, że operatorzy dostarczają je niejako dobrowolnie.

lookash_c

Pionier e-mobilności
Podać Ci maila do UDT żebyś im to zgłosił? ;)
Ja już do nich pisałem, że mają dane z dupy, ale odpowiedzieli, że operatorzy dostarczają je niejako dobrowolnie.
Nie pisałem tego jako zarzut do Ciebie (z palca przecież tego nie ssiesz), ale że jakość tych danych jest "takase", więc i statystyki takie oszukańcze mocno wychodzą :)

vwir

Pionier e-mobilności
Ale przynajmniej się dowiedziałem, że w Rzeszowie pod salonem Mercedesa pojawiła się ładowarka elocity. Na plugshare jej jeszcze nie ma.

vwir

Pionier e-mobilności
No właśnie widzę. Może jest tylko dla klientów Mercedesa? Albo na ich wewnętrzne potrzeby? Ciekawe.

Michal

Moderator
Z tymi Mercedesami to trzeba uważać, bo tam masowo jakieś problemy i recalle... Strach wsiadać.