xcszuv
Zadomawiam się
Po zamówieniu na koncie wczoraj wyskoczyła mi aktualizacja że akceptuje aktualizację konfiguracji do Tesla Vision. Rozumiem że auto (odbiór ma być do końca marca ) tych czujników już nie ma i nie da sie ich dołożyć ?
Czytając wątek
forum.elektrowoz.pl
Możecie mi wyjaśnić to w końcu będzie taka informacja ( odległość do przeszkody) w modelach tylko z teslavison ze zbliżam sie do ściany np parkując w garażu ?
Wolałem jednak jak coś mi pikało pal licho że nie ma kamery przodu choć sie przyzwyczaiłem w obecnym aucie.
Czy jeżeli zrezygnuje z odbioru w tym kwartale chcąc poczekać na II Q i np. zmieni się coś sprzętowo albo cena modelu wzrosnie to cena auta moze się zminic ? a na koncie albo akceptacja albo po T3 ? Czy mam cenę gwarantowaną z obecnego zamówienia ?
Czytając wątek
Tesla usuwa czujniki ultradźwiękowe z samochodów i zastępuje je fragmentem kodu FSD
0_o Poniżej artykuł na ten temat: https://www.tesla.com/support/transitioning-tesla-vision Szczególnie ucieszą się osoby już teraz zawiedzione Tesla Vision :D W początkowej wersji aut bez czujników, nie będzie informacji o bliskich obiektach przy prędkościach do 5 mph 0_o. Ta funkcjonalność...
Wolałem jednak jak coś mi pikało pal licho że nie ma kamery przodu choć sie przyzwyczaiłem w obecnym aucie.
Czy jeżeli zrezygnuje z odbioru w tym kwartale chcąc poczekać na II Q i np. zmieni się coś sprzętowo albo cena modelu wzrosnie to cena auta moze się zminic ? a na koncie albo akceptacja albo po T3 ? Czy mam cenę gwarantowaną z obecnego zamówienia ?