slaveq

Pionier e-mobilności
Chciałbym założyć taki temat, gdzieś na którymś forum widziałem taką formułę w której zadajemy szybkie krótkie pytania z równie szybką odpowiedzią. Nie wiem czy pozostali forumowicze uznają ja za przydatną jeśli nie to temat można usunąć. Sam zacznę:

Czy Tesla dodaje do modelu 3 dywaniki? Jeśli tak to czy gumowe czy welurowe?

Giacomo

Fachowiec
Zeby szybko odpowiedziec nalezy napisac prawde i z sensem , to czasami jest trudne- pamiec szybko zawodzi , chyba mialem pseudo welury... i leza w piwnicy a zastepcze na bloto kupilem sam

Last edited:

danielm

Pionier e-mobilności
Chciałbym założyć taki temat, gdzieś na którymś forum widziałem taką formułę w której zadajemy szybkie krótkie pytania z równie szybką odpowiedzią. Nie wiem czy pozostali forumowicze uznają ja za przydatną jeśli nie to temat można usunąć. Sam zacznę:

Czy Tesla dodaje do modelu 3 dywaniki? Jeśli tak to czy gumowe czy welurowe?
to się zmienia jak w kalejdoskopie, no i zależy czy obsługa pamięta by je włożyć. w 2019 dawali do performance, SR+ nie dostawała, teraz dostaje ale "letnie". ja mam gumowe "całoroczne"

sd tosia

Posiadacz elektryka
to się zmienia jak w kalejdoskopie, no i zależy czy obsługa pamięta by je włożyć. w 2019 dawali do performance, SR+ nie dostawała, teraz dostaje ale "letnie". ja mam gumowe "całoroczne"
Wnętrze premium (czyli performance i long range) - welur, wnętrze podstawowe - gumowe.

slaveq

Pionier e-mobilności
Hej, odświeżając wątek bo trochę zgłupiałem. Wypełniam papiery do urzędu i proszą mnie o podanie daty nabycia pojazdu. Jak jest u was (osoby fizyczne) czy to jest data wystawienia faktury, data jej opłacenia czy data dostawy ???

danielm

Pionier e-mobilności
Hej, odświeżając wątek bo trochę zgłupiałem. Wypełniam papiery do urzędu i proszą mnie o podanie daty nabycia pojazdu. Jak jest u was (osoby fizyczne) czy to jest data wystawienia faktury, data jej opłacenia czy data dostawy ???
to oni to powinni wiedzieć, mnie nikt o takie głupoty nie pytał. pani przyjeła dokumenty i wniosek o rejestracje i ogarnela wszystko sama