Peugeot 508 PHEV stanął w ogniu podczas ładowania

daniel

Señor Meme Officer
Prawdopodobnie wada fabryczna na którą jest ogłoszona akcja serwisowa, ale ten egzemplarz na niej nie był.
Francuskie.pl

Jako źródło podają LinkedIn, ale nie mogę znaleźć nic w google o tym przypadku.

daniel

Señor Meme Officer
To jedno, ale mnie rozwala fakt, że gdzieś tam jeździ kilka tysięcy samochodów, które potencjalnie mogą zapłonąć i nie robi się wszystkiego, żeby sprowadzić te auta na serwis. Wiadomość nie dociera do kierowców. WTF. Jeśli leasing czegoś takiego nie przekazuje i samochód zapłonie, to czy to nie będzie ich wina? Prawnicy powinni ich pożreć.

Cav

Pionier e-mobilności
Najśmieszniejszy jest komentarz właściciela, że wraca do ice.
Pewnie nie wie, że ta marka jest specjalistą od palenia się ice również.....

mALEK

Pionier e-mobilności
To jedno, ale mnie rozwala fakt, że gdzieś tam jeździ kilka tysięcy samochodów, które potencjalnie mogą zapłonąć i nie robi się wszystkiego, żeby sprowadzić te auta na serwis. Wiadomość nie dociera do kierowców. WTF. Jeśli leasing czegoś takiego nie przekazuje i samochód zapłonie, to czy to nie będzie ich wina? Prawnicy powinni ich pożreć.
zalezy od typu - wynajem czy leasing. w przypadku wynajmu, to na firmie wynajmujacej lezy obowiazek dbania o pojazd. w przypadku leasingu, na leasingobiorcy :) osobiscie nigdy nie mialem z tym problemu - mam leasing, dbam jak o swoje. to ja tym jezdze i to moje bezpieczenstwo. przynajmniej raz na pol roku sam jade, albo dzownie do serwisu. lesing tylko informuje o tym co robie lub planuje zrobic. dziala od wielu lat ;)