Piti

Zadomawiam się
To teraz się opłaca anulować zamówienie stracić 1200 zł, i zamówić jeszcze raz innego konta ze zniżką to samo auto ;) bo upusty są po 13-15 tyś to te 1200 zł można poświęcić ;)
Zgadza się, kto jeszcze nie zapłacił to może mieć 15k w kieszeni (opony zimowe z obręczami + wall connector)
Właśnie kupiłem czarną 15tyś taniej :), jeszcze jest kilka.
coś czuje ze odbiór będzie w Q2

MichalS

Zadomawiam się
Ja wybrałem auto gdzie status był Warsaw - wkrótce. Po 9 rano już miałem telefon z Tesli, mam już VIN.
W moim przypadku miałem rezerwację ze stycznia na TMY RWD. Miałem przypisany VIN ale chciałem w końcu auto z hakiem.
Po przejściach w końcu mi zabrali VIN i nie dali auta z hakiem. Zamówienie wisi dalej, że odbiór do ustalenia.
Dzisiaj rano wszedłem na stronę TESLI i patrząc na cenę od razu kupiłem auto :). Poprosiłem już o anulowanie zamówienia i zwrot 1200.

Alef

Zadomawiam się
Gdyby Ci przypadkiem nie pasował termin, chętnie się wymienię na 29.03 na godz. 15 ;-)
Słuchaj, zamówiłem szary z rabatem. Nie sadze że mój wcześniejszy termin nadal jest ważny :)

Last edited:

ypl

Pionier e-mobilności
A dlaczego niepoważna, każda firma kreuje politykę rabatową po swojemu. Jakby podnosili ceny to byłaby radocha, że się kupiło taniej, a tak co, ból dupy? Auto stoi na placu, chcą się go pozbyć więc rabatują, jeżeli boli Cię to kilkanaście tysięcy to anuluj zamówienie i poluj na okazję, tylko widzisz, polowanie i oszczędność kilkunastu tysięcy oznacza, że nie wiesz jakie będziesz miał auto, kiedy i czy w ogóle. To tak samo jak kiedyś ludzie jechali z walizkami na lotnisko i polowali na last minute, ale nie wiedzieli, kiedy, gdzie i na ile polecą.

Alef

Zadomawiam się
Dostępne są Modele Y które łapią sią na dotację nawet dla osób fizycznych (bez karty dużej rodziny). Kto jeszcze nie wpłacił, a pasują mu kolory może zaoszczędzić kilkanaście tysięcy złotych.
Obniżki także w modelach 3 ;)

View attachment 9399
Bardzo ci dziękuję! Zamówiłem tą szarą. Będzie super jeżeli zaliczka za biała wróci do mnie :)

Alef

Zadomawiam się
To teraz się opłaca anulować zamówienie stracić 1200 zł, i zamówić jeszcze raz innego konta ze zniżką to samo auto ;) bo upusty są po 13-15 tyś to te 1200 zł można poświęcić ;)
Zamówiøem z tego samego konta. kaædy samchod ma numer zamówienia. Treß© oplaty - numnber zamówienia

J123

Zadomawiam się
A dlaczego niepoważna, każda firma kreuje politykę rabatową po swojemu. Jakby podnosili ceny to byłaby radocha, że się kupiło taniej, a tak co, ból dupy? Auto stoi na placu, chcą się go pozbyć więc rabatują, jeżeli boli Cię to kilkanaście tysięcy to anuluj zamówienie i poluj na okazję, tylko widzisz, polowanie i oszczędność kilkunastu tysięcy oznacza, że nie wiesz jakie będziesz miał auto, kiedy i czy w ogóle. To tak samo jak kiedyś ludzie jechali z walizkami na lotnisko i polowali na last minute, ale nie wiedzieli, kiedy, gdzie i na ile polecą.
Wystawianie samochodów w identycznych wersjach jak ludzie mają zamówione i nie odebrane z rabatami to kpina z klienta.