Chris

Posiadacz elektryka
wygląda na to, że na Quicksilver sobie poczekamy, z tego co czytam.... ja zamówiłem 13.01 i cisza w temacie

Piernik

Posiadacz elektryka
Ciekawa byłam co do płatności za ładowanie i czy powinnam ściągnąć jakieś aplikacje na telefon czy po prostu kartą bankową się płaci przy ładowaniu ? Mam aplikacje PlugShare co wyszukuje ładowarki …
Bez aplikacji ładować możesz tylko na SuC Tesli. Tam tylko podłączasz i samo z karty kasę ściąga.
Dwie kolejne największe sieci ładowarek do GreenWay oraz Orlen. Tam konieczne są aplikacje.

nabrU

Moderator
Dwie kolejne największe sieci ładowarek do GreenWay oraz Orlen. Tam konieczne są aplikacje.

Mowa była zasadniczo o podróży Teslą do UK więc powyższa rada jest raczej ograniczona terytorialnie ;)

Jaceq

Pionier e-mobilności
Środa 22 March o 11:00
Gdyby Ci przypadkiem nie pasował termin, chętnie się wymienię na 29.03 na godz. 15 ;-)

kristof46

Fachowiec
Jak tak czytam wasze wypowiedzi to nie napawają one optymizmem w kwestii dotrzymania terminu 2-5 tygodni jakie zakłada Tesla na zamówiony przed chwila model Y Performance w kolorze QS.
Wcześniej ojciec kupował Tesle 3 LR która zamówił bodajże we wrześniu czy październiku 2020 a dostał w kwietniu czy maju 2021. Inny znajomy kupił chwile przed naszym odbiorem i dostał bardzo szybko. Liczyłem że coś sie poprawiło ale wciąż loteria :/

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Wydają te SRy z Chin, a LR, QS muszą poczekać