Zmiana czasu, ale ty i tak dojedziesz 23….ja najchętniej bym to przyspieszył, ale jak się nie da to pozostaje czekać do 27'go i wolałbym wcześniej bo na śląsk trzeba wrócić.
Z tego co piszą na niemieckich forach, to niektórzy dostają te QS ze stycznia, niektórzy jeszcze nie... mają przekładane terminy, na infolinii zapewniają ich, że odbiorą do końca marca, ale moim zdaniem raczej loteria. Tam jakieś problemy z finansowaniem mogą mieć, bo jakieś dofinansowanie jest do końca marca, cośtam cośtam, więc się spinają bardziej kupujący.Witam, zamówiłam Tesla model Y Performance w kolorze Quicksilver 18.01.2023. Do dzisiaj nie mam numeru VIN, nie mogę dodzwonić się do salonu w ząbkach i nikt nie odpisuje na maile. Odbiór miał być do końca kwartału (marzec), nie wiem jak wygląda czasowo procedura zapłaty, rejestracji i odbioru. Jestem w tym momencie w Anglii i chciałam to wszystko zaplanować, ale jest to niemożliwe ze względu na całkowity brak kontaktu z TESLA. Chciałam się dowiedzieć czy auto można odebrać 5 kwietnia a nie do końca Marca.
To jest mój pierwszy samochód elektryczny, czy ktoś ma jakieś porady co do ładowania na stacjach w Polsce i w Europie?
Dziękuję z góry za odpowiedzi
Przyszła paczka, faktura w niej.Nie. Fakturę masz na stronie.
czytaj wyżejWłaśnie dostałem termin na odbiór TMY RWD. Tak się zastanawiam czy wszyscy przypadkiem nie mają takiego samego i to poszło z automatu, czy rzeczywiście tak mi wyznaczyli Macie coś u siebie?
View attachment 9378
To jest mój pierwszy samochód elektryczny, czy ktoś ma jakieś porady co do ładowania na stacjach w Polsce i w Europie?
Dziękuję z góry za odpowiedzi