Teslowychopak
Posiadacz elektryka
a na GW 3,20
A ja dzisiaj rano za 1.82…a na GW 3,20![]()
Dramatyzujesza na GW 3,20![]()
Na dc 150 kWh taka cena ???no i pewnie płacisz abo?Dramatyzujesz![]()
Na AC, place abo, i mam wszystkie mozliwe znizki co da sie ogarnac w GW. I wyglada na to ze niektore sie sumujaNa dc 150 kWh taka cena ???no i pewnie płacisz abo?
Na SuC w PL musisz mieć Tesla, to wychodzi nieco drożej miesięcznie niż abo w GWNa dc 150 kWh taka cena ???no i pewnie płacisz abo?
Super ale niewyobrazam sobie w trasie stać na AC. AC jest dobre jak robisz zakupy albo i tak auto gdzieś stoi bo musi to wtedy cena ma znaczenie dlatego ceny SUC mnie cieszą bo tylko w trasachNa AC, place abo, i mam wszystkie mozliwe znizki co da sie ogarnac w GW. I wyglada na to ze niektore sie sumuja![]()
DC na GW przy abo tez nie wychodzi tak zle, choc tutaj zdjecie z 50kW ladowrki.Super ale niewyobrazam sobie w trasie stać na AC. AC jest dobre jak robisz zakupy albo i tak auto gdzieś stoi bo musi to wtedy cena ma znaczenie dlatego ceny SUC mnie cieszą bo tylko w trasach
Zgadza - Cala Polska o jedna czarna dziura jezeli chodzi o ładowarki.. kiedyś może będzie lepiej….DC na GW przy abo tez nie wychodzi tak zle, choc tutaj zdjecie z 50kW ladowrki.
Tesla i SuC jest ok za ta cene, ale lokalizacja SuC jest w PL od czapy, dlatego ja juz je omijam.