Ale to oddzielnie się pisze. Przed twoją edycją pisowni z błędem ciężko załapać ococilottoJakbyś czytał to byś wiedział. Do rzeczy... po łacinie
a ja nie widzę tej stopki u was pod waszymi postami chyba mam coś źle w ustawieniach.A jednak masz![]()
Kup Mustanga jak masz z tym problem, będziesz miał wielkiego, a jak wpiszesz w stopkę tutaj na forum, to rozporka nie zapnieszDzięki za wyjaśnienia, ale mam inną, własną teorię (tzw. teoria krótkiego f****)
ciężko powiedzieć, ja się nastawiam na dostawę trochę później niż obiecują w zamówieniu. To raczej norma w Tesli.witam
jakieś wieści o Tesla Y LR zamówienie 12.02.23 biały golas
Najlepsze podsumowanie jakie można było napisać 👌Kup Mustanga jak masz z tym problem, będziesz miał wielkiego, a jak wpiszesz w stopkę tutaj na forum, to rozporka nie zapniesz
Śmieszą mnie takie zakompleksione typy jak ty... wpis w stopce jaką taczką ktoś jeździ to pikuś przy tym jak ty próbujesz wulgarnością i chamstwem dowartościować swoje słabe ego... ile chłopie ja takich komentarzy jak twoje słyszałem jeżdżąc Mustangami od kilkunastu lat, zakompleksionych prymitywów nie brakuje, tutaj jak widać też....
moja stopka oznacza po prostu: kocham motoryzację, silniki V8, nie jestem "eko", nie wyznaję ekoreligii, wręcz jestem przeciwnikiem, nie liczę śladu CO2, ale fascynuje mnie elektromobilność, auta elektryczne i zamówiłem TMY LR.
U mnie to samo. "Pana samochód własnie przyjechał. Kiedy może być Pan u nas? Najlepiej dzisiaj..."A teraz hit. Przed chwilą dzwoni do mnie Tesla, chyba Pani Nikola że mam dziś przyjechać po samochód na godz. 17.00. W aplikacji mam termin na 22 marca. Do Warszawy mam 300km i nie zarejestrowane auto. Pani twierdzi, że musi go wydać bo jadą następne i nie ma miejsca. Jest zdziwiona że jeszcze nie koczuję pod salonem aby w pokorze i z namaszczeniem odebrać auto i jak śmiem mieć wątpliwości.
Poprosiłem o informację na email bo obowiązują nas chyba pewne zasady.