ypl

Pionier e-mobilności
Masz coś podpisywane w stopce. Jaki cel miałeś umieszczając to ?
A/ zazdrość i zawiść innych forumowiczów
B/ chcę się pochwalić
C/ powymyślałem sobie, niech mają buldupy
D/ ….
E/ ….
Jestem strasznie ciekaw z psychologicznego pktu widzenia - co kieruje ludźmi umieszczając taką śmieszną stopkę (niektórzy nawet auta, które już sprzedali) - OBŁĘD
Hahahahaha. Dobre, ale widać, że słabo obyty jesteś ze społecznościami na forach. Na komputerowych forach się wstawia w stopce jakie masz "klocki" w kompie, żebyś za każdym razem nie musiał tego wypisywać jak coś Ci nie działa i zakładasz jakiś wątek. Tutaj wpisałem, bo jest to mój kontekst motoryzacyjny, i taka też jest tematyka tego miejsca. Widać niestety, że zazdrościsz, ja tego nie umieszczałem żeby się chwalić, jakbym się chciał pochwalić to bym wpisał, że miałem BMW M5 f90 i parę innych fur, albo, że mam wieloletniego przyjaciela który ma mercedesa e53 amg, i kolejnego który ma porsche turbo s e-hybrid, a jeszcze inny dobry przyjaciel, którego znam kilkanaście lat ma mercedesa amg gts i ferrari f8 tributo, i bym jeszcze dopisał sobie w stopce, że wszystkie te samochody porządnie objeżdżałem i znam z długich rozmów z właścicielami.

ypl

Pionier e-mobilności
Taki typ chłopka: guru w necie, p**da w świecie
No to gdzie się spotykamy? Ja lubię sobie czasami bez celu gdzieś pojechać i się przejechać moją bejcą, i nawet załatwię, że z nowym właścicielem bejcy mojej żony na dwie fury przyjedziemy.

Piti

Zadomawiam się
Hahahahaha. Dobre, ale widać, że słabo obyty jesteś ze społecznościami na forach. Na komputerowych forach się wstawia w stopce jakie masz "klocki" w kompie, żebyś za każdym razem nie musiał tego wypisywać jak coś Ci nie działa i zakładasz jakiś wątek. Tutaj wpisałem, bo jest to mój kontekst motoryzacyjny, i taka też jest tematyka tego miejsca. Widać niestety, że zazdrościsz, ja tego nie umieszczałem żeby się chwalić, jakbym się chciał pochwalić to bym wpisał, że miałem BMW M5 f90, albo, że mam wieloletniego przyjaciela który ma mercedesa e53 amg, i kolejnego który ma porsche turbo s e-hybrid, a jeszcze inny dobry przyjaciel, którego znam kilkanaście lat ma mercedesa amg gts i ferrari f8 tributo, i bym jeszcze dopisał sobie w stopce, że wszystkie te samochody porządnie objeżdżałem i znam z długich rozmów z właścicielami.
Dzięki za wyjaśnienia, ale mam inną, własną teorię (tzw. teoria krótkiego f****)

A że to fura żony to istotne dla kogo?
A że sprzedane - to istotne dla forumowiczów ? Tak serio, serio ?

Zdecydowanie nie jestem obyty na forach tematycznych. Raczej korzystam z kontaktu osobistego F2F niż przed monitorem. Jestem na tym forum tylko dlatego, bo odbieram w Q1 teslę i chcę poczytać ciekawostki. A jak widzę te stopki, to od razu banan🤣🤣🤣

Piti

Zadomawiam się
No to gdzie się spotykamy? Ja lubię sobie czasami bez celu gdzieś pojechać i się przejechać moją bejcą, i nawet załatwię, że z nowym właścicielem bejcy mojej żony na dwie fury przyjedziemy.
W Ząbkach przy odbiorze Tesli ?

krzyss

Pionier e-mobilności
Doświadczenie motoryzacyjne ?
Dla mnie to ilość przejechanych km rocznie, aktywność za kierownicą od zdobycia prawa jazdy….
I nikogo nie wyśmiewam, pytam tylko co siedzi w takim osobniku publikując w stopce listę jakichś tam aut (mogę sobie wymyślić, z netu spisać modele, nazwy, itp)
😀
A ja rozumiem i ulatwia mi to dyskusje. Wiem czym jezdzi, wiem czym jezdzil i jak opisuje swoje wrazenia to mozna wiecej wnioskow wyciagnac.
Inaczej opisuje wrazenia z tesli ktos kto przesiadl sie z cinkłeczento na tesle, a inaczej ktos kto jezdzil powiedzmy E60 3.0D i przesiadl sie do TM3 i narzeka na zawieszenie w tesli.

krzyss

Pionier e-mobilności
Mogę zaraz zrobić listę aut w stopce, znajdę coś w necie i umieszczę abym był traktowany jak „gościu”.
Ile aut umieścić ? 4 czy 5 żeby było miodzio 😀 No bo jedno lub dwa to tak nieciekawie…
Ja dobijam do 75, ale czy widzisz zebym wszystkie wpisal ? :)

krzyss

Pionier e-mobilności
Michał nie rób tego bo ja nie ma nic w stopce - chyba bo nie wiem jak ją podglądnąć i edytować (w ustawieniach?). Żadnej stopki też nie widzę. Przepraszam za niewiedzę.
A jednak masz :)

Attachments

• A7CF8B78-AB01-4579-9972-2A3F7D9E4CD5.jpeg
    A7CF8B78-AB01-4579-9972-2A3F7D9E4CD5.jpeg
    142,6 KB · Liczba wyświetleń: 16

krzyss

Pionier e-mobilności
Nie chcem, ale muszem.
Bez porządnej, solidnej stopki jesteś tutaj tylko nonamem. „Forumowe Szychy” mają masywne stopy, ale zaiste małe f**** 😀
Ej nie przeginaj. Zaczynasz wszystkich obrazac a nie masz do tego powodow.