mariano_italiano

Nowy na Forum
Cześć wszystkim.
Czy ktoś z Was tu na forum rejestrował może dzisiaj swoją tesle w Krakowie? Jeśli tak to proszę kontakt :)

mm-tesla

Posiadacz elektryka
LR nie widać nawet na zdjęciu z transportem... Pisałem maila do german@ ale nie odpisują, czy dostarczą do końca marca.

Wojtek_S

Zadomawiam się
W związku z tym że czasy słusznie minione w tesli wróciły proszę o poradę !!!

W latach osiemdziesiątych jak odebrałem malucha to jechałem z koniakiem zakupionym w Pewxie do tego miałem wódkę Vistule zabrałem również kilka kopert z bonami do PEWEX-u (złotówek nikt nie chciał) i tak przygotowany otrzymałem upragniony samochód.

Proszę o informacje co mam zabrać. Z racji tego, że samochody wydają ludzie z całej Europy to chyba lepiej jak wezmę euro.

Pozdrawiam;)

Piti

Zadomawiam się
W związku z tym że czasy słusznie minione w tesli wróciły proszę o poradę !!!

W latach osiemdziesiątych jak odebrałem malucha to jechałem z koniakiem zakupionym w Pewxie do tego miałem wódkę Vistule zabrałem również kilka kopert z bonami do PEWEX-u (złotówek nikt nie chciał) i tak przygotowany otrzymałem upragniony samochód.

Proszę o informacje co mam zabrać. Z racji tego, że samochody wydają ludzie z całej Europy to chyba lepiej jak wezmę euro.

Pozdrawiam;)
1/ dokument tożsamości
2/ potw wpłaty
3/ tablice
4/ potw ze auto zarejestrowane
5/ ubezp oc

Deseteral

Nowy na Forum
Z osób które odbierały już Tesle w Ząbkach - jak wyglądał proces odbioru? Trzeba od razu coś podpisać i spadać, czy pozwalają najpierw obejrzeć samochód i spisać protokół odbioru? Jak to wygląda?

Najnowsze dyskusje