pmlody
Pionier e-mobilności
Znikąd. Możesz ustawić. Samodzielnie. Ręcznie. Nie wiem jak jeszcze to mogę napisaćTo skąd spotify zalogowane kontem Tesli w Tesli będzie znało moje ulubione z innego konta?
Znikąd. Możesz ustawić. Samodzielnie. Ręcznie. Nie wiem jak jeszcze to mogę napisaćTo skąd spotify zalogowane kontem Tesli w Tesli będzie znało moje ulubione z innego konta?
To tak się nie da.chodzi mi o to ze mam kilkaset ulubionych w starym koncie (nazywane „prywatne”) a nie chce już za nie płacić. Jeżeli mam możliwość posiadania tylko konta Teslowskiego to wole takie ale chciałbym mieć te kilkaset ulubionych prywatnych na koncie teslowskim. Nie chciałbym ich przenosić ręcznie oczywiście !
chodzi mi o to ze mam kilkaset ulubionych w starym koncie (nazywane „prywatne”) a nie chce już za nie płacić. Jeżeli mam możliwość posiadania tylko konta Teslowskiego to wole takie ale chciałbym mieć te kilkaset ulubionych prywatnych na koncie teslowskim. Nie chciałbym ich przenosić ręcznie oczywiście !
Tak, tylko w samochodzie.Metoda 5.
Ale czy dobrze rozumiem, że teslowskiego konta można używać tylko w samochodzie? To chyba wtedy żaden interes.
dostajesz darmowe spotify i marudzisz że nie możesz z niego korzystać poza samochodem?![]()
6 Ways to Transfer Spotify Playlist to Another Account
How to transfer Spotify playlist to new account? Here we've listed 6 methods to help you transfer Spotify playlist to another account.www.noteburner.com
Metoda 5.
Ale czy dobrze rozumiem, że teslowskiego konta można używać tylko w samochodzie? To chyba wtedy żaden interes.
Nie, dziwię się, że ktoś chciałby używać takiego konta. Nie możesz go użyć na telefonie czy komputerze. To już lepiej założyć sobie rodzinne konto i nie pamiętam ile wychodzi, ale chyba 5 zł/osobę, a można używać wszędzie.dostajesz darmowe spotify i marudzisz że nie możesz z niego korzystać poza samochodem?
nie potrzebuje spotify poza samochodem więc nie potrzebuje za to płacićNie, dziwię się, że ktoś chciałby używać takiego konta. Nie możesz go użyć na telefonie czy komputerze. To już lepiej założyć sobie rodzinne konto i nie pamiętam ile wychodzi, ale chyba 5 zł/osobę, a można używać wszędzie.
Mocno się ogranicza funkcjonalność, ale w sumie "za darmo to uczciwa cena".nie potrzebuje spotify poza samochodem więc nie potrzebuje za to płacić
Dziękuję bardzo![]()
6 Ways to Transfer Spotify Playlist to Another Account
How to transfer Spotify playlist to new account? Here we've listed 6 methods to help you transfer Spotify playlist to another account.www.noteburner.com
Metoda 5.
Dziękuję bardzo