podejrzewam, że w nocy kiedy jest więcej miejsca na okolicznych placach to po prostu te samochody układają mniej więcej według tego co wyjeżdża na następny dzień.Tez właśnie patrząc na zdjęcia zastanawiam się jak te auta wydają i jak układają. Samo ułożenie ich względem wydawania to spora logistyka, chyba, ze….o to tam na końcu jest Pana 🤪🙄🤦♂️
No to sobie chyba jeszcze poczekamy :/ tak z 5-6 miesięcy w sumie.W celu porównawczym zamówiłem dwie jazdy testowe: na MYLR i MYP. Chciałem poczuć jak dużo twardsze jest zawieszenie wersji performance i... W mojej ocenie było niemal identyczne a wręcz w wersji performance wydawało mi się bardziej tłumić nierówności (choć sprzedawca tłumaczył mi, że to raczej kwestia przebiegu - MYP miała pół roku, a LR ledwie miesiąc). Choć testu nie uznaję za rozstrzygający, bo nie sprawdziłem czy obie pochodziły z Berlina i czy oprócz kół różniły się czymś jeszcze... To i tak po jeździe zdecydowałem się na MYP.
I tak też czekam na MYP QS od stycznia...
Załoga ogarnia czy chaotycznie jest?Kolejka po odbiór3 szare TMY do odbioru
Jest dramat. Najdłuższe “za 30 minut” w życiuZałoga ogarnia czy chaotycznie jest?
Może taka procedura. A jak wiadomo procedura najważniejszaSam bym sobie już umył po powrocie do domu, nie chciałoby mi się czekać 3 godziny.
nigdy nie zrozumiem takiego gadania dla gadania. Może jestem dziwny ale jak wiem ze nie podam konkretnych informacji to ich nie podaje. Po co to mydlić oczyJest dramat. Najdłuższe “za 30 minut” w życiuPowiedziano ze maja 1 myjnie. Mogli zaprosić 3 godziny poźniej pewno