300ps

Zadomawiam się
Tez właśnie patrząc na zdjęcia zastanawiam się jak te auta wydają i jak układają. Samo ułożenie ich względem wydawania to spora logistyka, chyba, ze….o to tam na końcu jest Pana 🤪🙄🤦‍♂️

marcinszczepanek

Posiadacz elektryka
Tez właśnie patrząc na zdjęcia zastanawiam się jak te auta wydają i jak układają. Samo ułożenie ich względem wydawania to spora logistyka, chyba, ze….o to tam na końcu jest Pana 🤪🙄🤦‍♂️
podejrzewam, że w nocy kiedy jest więcej miejsca na okolicznych placach to po prostu te samochody układają mniej więcej według tego co wyjeżdża na następny dzień.

kristof46

Fachowiec
W celu porównawczym zamówiłem dwie jazdy testowe: na MYLR i MYP. Chciałem poczuć jak dużo twardsze jest zawieszenie wersji performance i... W mojej ocenie było niemal identyczne a wręcz w wersji performance wydawało mi się bardziej tłumić nierówności (choć sprzedawca tłumaczył mi, że to raczej kwestia przebiegu - MYP miała pół roku, a LR ledwie miesiąc). Choć testu nie uznaję za rozstrzygający, bo nie sprawdziłem czy obie pochodziły z Berlina i czy oprócz kół różniły się czymś jeszcze... To i tak po jeździe zdecydowałem się na MYP.

I tak też czekam na MYP QS od stycznia...
No to sobie chyba jeszcze poczekamy :/ tak z 5-6 miesięcy w sumie.

Alef

Zadomawiam się
Załoga ogarnia czy chaotycznie jest?
Jest dramat. Najdłuższe “za 30 minut” w życiu :) Powiedziano ze maja 1 myjnie. Mogli zaprosić 3 godziny poźniej bez ryzyko :)

Last edited:

ypl

Pionier e-mobilności
Sam bym sobie już umył po powrocie do domu, nie chciałoby mi się czekać 3 godziny.

kristof46

Fachowiec
Sam bym sobie już umył po powrocie do domu, nie chciałoby mi się czekać 3 godziny.
Może taka procedura. A jak wiadomo procedura najważniejsza
Jest dramat. Najdłuższe “za 30 minut” w życiu :) Powiedziano ze maja 1 myjnie. Mogli zaprosić 3 godziny poźniej pewno
nigdy nie zrozumiem takiego gadania dla gadania. Może jestem dziwny ale jak wiem ze nie podam konkretnych informacji to ich nie podaje. Po co to mydlić oczy

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Dzisiaj SMS i telefon dla potwierdzenia odbioru w poniedziałek i jedna trochę zaskakująca wiadomość - "pana auto jest jeszcze w drodze do nas na poniedziałek" -- patrząc po fotkach z placu gdzie już jest pod korek a kolejne jadą..

Rambo

Zadomawiam się
Witam Wszystkich to 1 post. Tesla (YSR czarna z czarnym środkiem) zamówiona 6.03 odbiór 29.03 ale podobno już jest i mogę odebrać w poniedziałek. Dzięki za adres mailowy do Pani Ani. Odpowiedź na meila po 1h w sobotę. Podałem Vin i jest odpowiedź. Auto w Warszawie już jest. Mam jeszcze pytanie. Jak zamontuję sobie dodatkowy ekran to jak to jest z gwarancją?