rolką prawo lewo a nie kręcić, troche mi to zajeło bo dwuklik pola nie zawsze działa i trzeba wiedzieć czy w prawo czy w lewo ale zmieniłemKoledzy mam takie pytanie. Jak ma zmienić rozdzielczość filmów w Youtube. Niestety po 2x naciśnięciu na prostokącik z rozdzielczością i potem pokręceniu rolką na kierownicy nie chce się zmienić. Co robię nie tak ?
jo, klikasz paluchem dwa razy i liczysz na to że auto zinterpretowalo to jako dwuklik i wtedy rolką lewą chyba w lewo zwiększasz rozdzielczośćOK dzięki będę próbował, ale ten dwuklik na pasku z rozdzielczością to trzeba kliknąć ?
tesla stosuje superdrogie superdobrej jakości wyświetlacze a my to sobie oklejamy bo tak. sens jest jeden: mniej palców się zostawia na ekranie, a raczej zostawia tyle samo tylko są mniej widoczne. ja wole wyczyścić ekranSłuchajcie czy jest sens oklejania folią lub szkłem wyświetlacza w Tesli 3 czy czy ktoś to testował czy raczej odpuścić sobie?
Ja mam oklejone takim frozen z Chin. Głównie po to, żeby zminimalizować odbicia.Słuchajcie czy jest sens oklejania folią lub szkłem wyświetlacza w Tesli 3 czy czy ktoś to testował czy raczej odpuścić sobie?