W sumie z tego całego zamieszania nie napisałem, ale powiedzieli mi, że te VINy dziś/jutro dostaniemy, pytałem nie tylko o swój ale ogólnie, że sporo osób dostało takiego smsa, i VINy mają dostać wszyscyTo gdzie jest mój VIN Panowie... halo TESLA!? halo POLICJA przyjedźcie na forum!
Jazdy testowe są tam bezobsługowe, idziesz do kogoś z obsługi, prawo jazdy pokazujesz, podpisujesz papierek, dostajesz kartę do samochodu i ewentualne 5 min szkolenie - jeżeli potrzebujesz, później już wpadasz w Teslę i nie myślisz o innymJa się miesiąc temu umówiłem na dwie jazdy testowe na najbliższy piątek, żeby ocenić czy biorę 3 czy Y, czuję że nie byli świadomi, że chodzi o ostatni dzień kwartału i mnie wydymają 🤣
No tak drobny szczegół przeoczony.W sumie z tego całego zamieszania nie napisałem, ale powiedzieli mi, że te VINy dziś/jutro dostaniemy, pytałem nie tylko o swój ale ogólnie, że sporo osób dostało takiego smsa, i VINy mają dostać wszyscy
Edit: Plac wyczyszczony mocno, widać, że bardzo dużo aut wydali od piątku.
Dzisiaj też byli ludzie umówieni na jazdy próbne i bez problemu byli obsługiwani.Ja się miesiąc temu umówiłem na dwie jazdy testowe na najbliższy piątek, żeby ocenić czy biorę 3 czy Y, czuję że nie byli świadomi, że chodzi o ostatni dzień kwartału i mnie wydymają 🤣
Ja dostałem akceptację dopiero po przydzieleniu VINu, wcześniej wchodziłem na stronę na konto i nic takiego nie było.Wejdźcie na stronę, tam może być akceptacja braku USS
Ja dostałem dzień po zamówieniu, właściwie pierwszego dnia kiedy weszły te notyfikacje.Ja dostałem akceptację dopiero po przydzieleniu VINu, wcześniej wchodziłem na stronę na konto i nic takiego nie było.
Nieźle, czyli tutaj wszystko żyje i jest ciągle poprawiane/zmieniane.Ja dostałem dzień po zamówieniu, właściwie pierwszego dnia kiedy weszły te notyfikacje.