elektryk

Pionier e-mobilności
To ta co ja ja zarezerowowalem, jednak kazali mi dziś odebrac, rabat jest tylko jesli odbierzesz do jutra.

Zrezygnowałem ale niesmak w pozostał :(
Na takie okazje to trzeba sobie założyć konto w Citi Handlowy, przelać kaskę na rachunek oszczędnościowy 8,1% i w razie kolejnej promki przelew wewnątrzbankowy księgowany od razu.

Niestety okazje zazwyczaj wymagają przeróżnych kombinacji, żeby z nich skorzystać.

elektryk

Pionier e-mobilności
ja zrobiłem sobie powiadomienia - cron pracuje 24h/7 i sprawdza co minutę czy jest coś dostępne i wysyła push na telefon :) ale były tylko RWD którymi nie byłem zainteresowany, a jak LR to tylko po testowy
Niestety zgaduję się że w nowym kwartale raczej nie będzie promocji, chyba że w czerwcu jak znowu postanowią podbić sprzedaż
Zostawiasz 59 sekund w najgorszym wypadku dla kogoś kto będzie szybszy, kto nie będzie korzystał z cron'a a z programu w Rust, wielowątkowego korzystającego z reverse proxy na wielu hostach i pollującego ich API co kilkaset millisekund i oczywiście na koniec składającego zamówienie samodzielnie kilka milisekund później. ;-)

EnduroGuma

Zadomawiam się
raport z frontu
lecę sobie lawetą po Tesle Y bo nie udało się zarejestrować
jutro rano 9:00 czekam pod bramą pakuję i do domu na Szczecin
do zobaczenie na miejscu dla tych co też odbierają
wszystko express szok to jest nowa jakość obsługi jestem mega zadowolony

ypl

Pionier e-mobilności
Kurcze, byłem o 16stej z minutami, ale do 17stej nie mogłem czekać bo z siostrą się na mieście umówiłem odebrać coś od niej a ona też nie mogła czekać.

mm-tesla

Posiadacz elektryka
Jestem z plecakiem z wystającymi tablicami, jakby ktoś szukał :)
Byłem równiutko o 17 przy stoliku, poinformowano mnie, że jeszcze godzina (minimum).

ypl

Pionier e-mobilności
Jestem z plecakiem z wystającymi tablicami, jakby ktoś szukał :)
Byłem równiutko o 17 przy stoliku, poinformowano mnie, że jeszcze godzina (minimum).
O 17stej mają już obsuwy z dnia całego, korek na myjni jest 😅

itguy

Posiadacz elektryka
Zostawiasz 59 sekund w najgorszym wypadku dla kogoś kto będzie szybszy, kto nie będzie korzystał z cron'a a z programu w Rust, wielowątkowego korzystającego z reverse proxy na wielu hostach i pollującego ich API co kilkaset millisekund i oczywiście na koniec składającego zamówienie samodzielnie kilka milisekund później. ;-)
aż tak mi na tej tesli nie zależy :D zresztą jak bym pullował częściej to pewnie i tak bym IP blocka zaraz dostał :)

ypl

Pionier e-mobilności
Jest cicho, nie ma co narzekać :)
Bardzo dobrze poskładana i pomalowana.
Ja np w swoim BMW dopłacałem za BRAK wyciszenia 😅😅.
No dzisiaj trochę polatałem po mieście dynamiczniej, plus na obwodnicy z większą prędkością i już wiem dlaczego wydawało mi się, że różnica wyciszenia jest większa niż 1 decybel, bo rękę bym sobie dał za to uciąć. Tutaj nie ma hałasu silnika, plus pierwszego dnia jechałem bez radia żeby się nie rozpraszać, dzisiaj przy normalnej jeździe z muzyką tak jak piątką jeżdżę zdecydowanie wrażenie jest, że nie ma takiej przepaści w wyciszeniu, ale mimo wszystko ja słyszę, że jest jakaś różnica na niekorzyść Ygreka. Ja bym dopłacił na pewno do normalnych drzwi zamiast bez ramek, jakby była taka opcja.