Też dziś odbieramYLR i kolo 17 powinienem być w Ząbkach.
Też dziś odbieramYLR i kolo 17 powinienem być w Ząbkach.
Na takie okazje to trzeba sobie założyć konto w Citi Handlowy, przelać kaskę na rachunek oszczędnościowy 8,1% i w razie kolejnej promki przelew wewnątrzbankowy księgowany od razu.To ta co ja ja zarezerowowalem, jednak kazali mi dziś odebrac, rabat jest tylko jesli odbierzesz do jutra.
Zrezygnowałem ale niesmak w pozostał![]()
Zostawiasz 59 sekund w najgorszym wypadku dla kogoś kto będzie szybszy, kto nie będzie korzystał z cron'a a z programu w Rust, wielowątkowego korzystającego z reverse proxy na wielu hostach i pollującego ich API co kilkaset millisekund i oczywiście na koniec składającego zamówienie samodzielnie kilka milisekund później. ;-)ja zrobiłem sobie powiadomienia - cron pracuje 24h/7 i sprawdza co minutę czy jest coś dostępne i wysyła push na telefonale były tylko RWD którymi nie byłem zainteresowany, a jak LR to tylko po testowy
Niestety zgaduję się że w nowym kwartale raczej nie będzie promocji, chyba że w czerwcu jak znowu postanowią podbić sprzedaż
Kurcze, byłem o 16stej z minutami, ale do 17stej nie mogłem czekać bo z siostrą się na mieście umówiłem odebrać coś od niej a ona też nie mogła czekać.
O 17stej mają już obsuwy z dnia całego, korek na myjni jest 😅Jestem z plecakiem z wystającymi tablicami, jakby ktoś szukał
Byłem równiutko o 17 przy stoliku, poinformowano mnie, że jeszcze godzina (minimum).
aż tak mi na tej tesli nie zależyZostawiasz 59 sekund w najgorszym wypadku dla kogoś kto będzie szybszy, kto nie będzie korzystał z cron'a a z programu w Rust, wielowątkowego korzystającego z reverse proxy na wielu hostach i pollującego ich API co kilkaset millisekund i oczywiście na koniec składającego zamówienie samodzielnie kilka milisekund później. ;-)
No dzisiaj trochę polatałem po mieście dynamiczniej, plus na obwodnicy z większą prędkością i już wiem dlaczego wydawało mi się, że różnica wyciszenia jest większa niż 1 decybel, bo rękę bym sobie dał za to uciąć. Tutaj nie ma hałasu silnika, plus pierwszego dnia jechałem bez radia żeby się nie rozpraszać, dzisiaj przy normalnej jeździe z muzyką tak jak piątką jeżdżę zdecydowanie wrażenie jest, że nie ma takiej przepaści w wyciszeniu, ale mimo wszystko ja słyszę, że jest jakaś różnica na niekorzyść Ygreka. Ja bym dopłacił na pewno do normalnych drzwi zamiast bez ramek, jakby była taka opcja.Jest cicho, nie ma co narzekać
Bardzo dobrze poskładana i pomalowana.
Ja np w swoim BMW dopłacałem za BRAK wyciszenia 😅😅.