Sprawdzanie po ciemku….yhyyyy…. Wszystko jasne!Ja jeszcze czekam, wystawili mi nie umyty samochód, klej na kamerkach, brudny, szyby wypalcowane. Złe spasowana maska, lekko w prawo przesunięta, reszta ok.
Sprawdzanie po ciemku….yhyyyy…. Wszystko jasne!Ja jeszcze czekam, wystawili mi nie umyty samochód, klej na kamerkach, brudny, szyby wypalcowane. Złe spasowana maska, lekko w prawo przesunięta, reszta ok.
Edycja posta, niepotrzebnie dałem się sprowokować.Ale żona nie jechała jeszcze ?
Chłopiec41 z dziećmi się bawi, prawda ?
A zona się boi….
Jakoś ludzie kupują coraz więcej czegokolwiek przez neta, gdzie obsługa jest mocno ograniczona, sami sobie wybierają co chcą i nikt nie płaci dniówki sprzedawcy za to, że ileś czasu na nas poświęca. Dlatego też cena internetowa jest niższa, Tesla idzie tą samą drogą.Widzisz a mój znajomy podobnie jak kilka innych osób zamówiła droższe wariant i od ponad pół roku ich nie mają. Zatem…coś się nie zgadza. Zatem to ze ty masz takie doświadczenia nie oznacza że inni mają podobne. O ile jeszcze X czy S rozumiem bo to inne auta tak wersje Performance i ich brał to pomyłka. Tak samo jak wybrane kolory. Po co wiec one są.
Mówisz o wyposażeniu…widzę że tesla Vision działa „fenomenalnie”. Także tak.
Fajnie się jeździ Teslą ale ich podejście na zasadzie ze to ty ich szukasz prosisz jest…dziwne i bardzo przypomina mi takie Apple czy inną tego typu firmę. Czy tak ma wyglądać przyszłość biznesu jakiegokolwiek ?? Oby nie.
Acha i więcej na zaczepki nie będę reagował, bo tu super klimat i fajni ludzie są i nie ma sensu tego psuć. Jak masz z pewnymi rzeczami problem to wyładuj frustrację gdzie indziej, peace 😉Ale żona nie jechała jeszcze ?
A zona się boi….
No niestety to jakiś pajac jest - wcześniej się Ciebie czepiał o te stopki... Zawsze w dostawie się taki trafi. I tak nieźle, że tym razem tylko jeden.Acha i więcej na zaczepki nie będę reagował, bo tu super klimat i fajni ludzie są i nie ma sensu tego psuć. Jak masz z pewnym rzeczami problem to wyładuj frustrację gdzie indziej, peace 😉
No racja, dobrze że tylko jeden 🤣🤣🤣😭😭😭😭No niestety to jakiś pajac jest - wcześniej się Ciebie czepiał o te stopki... Zawsze w dostawie się taki trafi. I tak nieźle, że tym razem tylko jeden.
Hahahahaha, jebnę, leżę i kwiczęCo kwartał jest to samo, albo jakiś oburzony poziomem obsługi, albo jakością, albo czepia się ludzi na forum. Który to już chyba 6 kwartał to samo... Jak się ma małego ptoka, to się czepia wszystkich na około![]()
Śmieszne jak z ludzi wychodzą ich własne kompleksyAle żona nie jechała jeszcze ?
A zona się boi….
Esencja, ja się nie będę tłumaczył, ale dokładnie jak na pisałeś 👌Śmieszne jak z ludzi wychodzą ich własne kompleksy. Te pytania to jak spowiedź.... Powiem Ci chłopie, nie przejmuj się tak, nie spinaj, daj żonie się przejechać tym swoim BMW, może jej nie doceniasz? Tesle też ogarnie, kobiety są sprytniejsze niż Ci się wydaje, a dzieci mądrzejsze niż myślisz... I tak ja swojej żonie też kupuję TMY LR i lepiej, bo nie będę prawie wcale nią jeździł, tak samo jak teraz nie jeżdżę jej autem.