Specjalnie wybrałeś Niemcy? Sam się zastanawiam czy nie kupić czegoś od nich z placu. Nie wiem tylko czy podana cena jest ostateczna czy też uwzględnia jakieś rabaty tylko dla mieszkańców Niemiec itd.Czesc
Odebrałem wczoraj samochód. LR z Niemiec. Odbiór przebiegł błyskawicznie, założyłem tablice, dywaniki. Nie chciałem czekać na mycie (w miarę czysty a i tak będzie padać).
Stan baterii 30%.
Jako, że nie widziałem ani nie jeździłem żadną Teslą to kilka minut trwało ustawienie lusterek i innych rzeczy.
Po czytaniu różnych forów dotyczących jakości złożenia miałem czujne oko. ( z natury znajduje wszystkie niedoskonałości).
Poza bardziej wciśniętą klapą frunka, takim sobie spasowaniem prawego przedniego reflektora nie można się do niczego przyczepić.
Powłoka lakiernicza idealna, bez odchyleń w strukturze i kolorze.
Spasowanie elementów ok.
Środek spasowany doskonale (porównuje do MB EQE 350 plus), żadnych skrzypień pod naciskiem, przy klimatyzacji.
Po 45 Km auto prowadzi się bardzo dobrze.
Jestem bardzo zadowolony.
Zaskoczyła mnie ogromna przestrzeń samochodu.
Jak wyklikasz auto na niemieckiej wersji strony, to przy cenie zobaczysz info, co uwzględnia, a czego nie.Specjalnie wybrałeś Niemcy? Sam się zastanawiam czy nie kupić czegoś od nich z placu. Nie wiem tylko czy podana cena jest ostateczna czy też uwzględnia jakieś rabaty tylko dla mieszkańców Niemiec itd.
nie znam za bardzo niemieckiego ale szczerze mówiąc nie widzę tam nic specjalnego poza ostateczną ceną. Gdzieś po prostu czytałem że oni te różne dopłaty potrafią wliczać.Jak wyklikasz auto na niemieckiej wersji strony, to przy cenie zobaczysz info, co uwzględnia, a czego nie.
Dlaczego? Taki przepis Tesli? Nawet tutaj był artykuł chyba z 2019 jak ktoś zamawiał i odbierał w Berlinie bo tak chciał.Niemiecka produkcjaNie kupisz w Niemczech bez niemieckiego adresu i pierwszej rejestracji tamże.
Nawet jakby ogarniał to Leasing a całość byłaby robiona na firmę?Nie da rady. Musisz zarejestrować w Niemczech.