kristof46

Fachowiec
Przebiegam wzrokiem Twoje wypowiedzi i zastanawiam się (przez krótką chwilę, bo szkoda mi czasu na dłuższą analizę) jaki jest cel Twojej obecności na forum? Po co obrażasz ludzi? Przeginasz. Zastanów się nad swoim zachowaniem we własnym interesie. Jak tak dalej pójdzie, będzie tak jak napisał @gim-kg, nikt Ci nie pomoże gdy będziesz szukał pomocy. Warto być miłym i uprzejmym. Karma wraca. Mojej uwagi też już nie masz. Nie o to chodzi czy Cię to rusza czy nie. Mam to gdzieś. Szanuję swój czas.
Nie czytałem wszystkich postów. Gdzie i kiedy ten człowiek kogoś obraził?
Chwali sie tak samo jak reszta. Zreszta ten temat to jedno wielkie chwalenie i podniecanie się że ojej już mam vin ojej kurier itd.
Może coś ominąłem.

kristof46

Fachowiec
a tutaj Cię zaskoczę, bo z inicjatywy tesli właśnie jedzie do mnie MYP na lawecie. Bardzo zależało im, aby ten samochód do mnie dotarł :)
Ok może miałeś szczęście. Albo to kwestia tego że jak dobrze pamietam podmieniałeś zamówienie. No i jeśli się nie myle to zamówiłeś biały kolor.
Nadal to jednak nie wyznacznik bo jak czytałem posty innych osób to na Performance QS czeka się już ponad pol roku. W zeszłym takie po oczekiwaniu rzędu 5-6 miesięcy ludzie odbierali właśnie zwykle białe Performance. Takze może miałeś po portu szczęście.

kristof46

Fachowiec
widocznie farbki w fabryce wymienić na Quicksilver to jest problem... nie wiem, ale patrząc na zamówienia Y to właśnie tylko Quicksilver, czy P, czy LR ma opóźnienie. Też chciałem już dawno odebrać i tak liczyłem patrząc jak szybko inne wersje schodzą, ale dalej czekam. Z drugiej strony termin na zamówieniu jest marzec - maj, tak zaakceptowałem i tak mam nadzieję będzie. Jedno mnie tylko wkurza, że Tesla nie patrzy raczej kto kiedy złożył zamówienie, chyba losowo sobie te VINy klepią, skoro na fb ktoś napisał, że zamawiał miesiąc po mnie identyczną QS i już odebrał, a u mnie cisza.
No właśnie i w tym oczekiwaniu przy często nierealnym wręcz błędnym potencjalnym czasie dostawy jest problem. Do tego jak zauważyłeś kwestia jakichś dziwnych przypadków gdzie ktoś zamawia później to samo a nagle odbiera szybciej.

gim-kg

Pionier e-mobilności
Uważasz ze mnie to coś rusza?🤣🤣🤣

Społeczność chwaląca się w stopce co miała, ma, dla kogo, a nawet będzie cyber-miała😱

Nie wiadomo czy to prawda…..
Niech cię nie rusza. Ja nie będę banował ciebie bo chce zobaczyć jak będziesz szukał pomocy, a jej nie dostaniesz bo ludzie po prostu nie będą widzieć tych twoich postów. A uwierz mi, w przypadku Tesli to nie takie trudne.

Tak narzekasz na te stopki, a co masz u siebie? Ofertę sprzedaży ICE. Szczerze to możesz mi wyjaśnić po co? Liczysz, że znajdziesz kupca tutaj?

ELuk

Pionier e-mobilności
Co do stopki i umieszczenia informacji o BEV który się posiada.
Jest to istotne w aspekcie wsparcia społeczności. Gdy Ktoś o coś pyta lub wyjaśnia od razu wiemy z jakim autem ma doświadczenie.
Nie jest to chwalenie się, tylko praktyczny aspekt wzajemnych relacji na forum.

Piti

Zadomawiam się
Nie czytałem wszystkich postów. Gdzie i kiedy ten człowiek kogoś obraził?
Chwali sie tak samo jak reszta. Zreszta ten temat to jedno wielkie chwalenie i podniecanie się że ojej już mam vin ojej kurier itd.
Może coś ominąłem.
Nie jestem forumowiczem.
Odbierałem tesle w Q1

Spytałem kiedyś czemu ludzie w stopkach CHWALĄ SIĘ autami, nawet już sprzedanymi, autami żony (brakowało tylko auta kochanki).
No i napisałem, ze chyba to chwalenie się jest spowodowane małym ptakiem🤣🤣🤣

Dostałem fale hejtu…🤣🤣🤣

PS.
Tutaj jest taki różaniec internetowych trolli, co siedzą przed kompem na forum i świat jest ich, zero świata zewnętrznego…. Aha, i nazywają się pionierami🤣🤣🤣

Piti

Zadomawiam się
Co do stopki i umieszczenia informacji o BEV który się posiada.
Jest to istotne w aspekcie wsparcia społeczności. Gdy Ktoś o coś pyta lub wyjaśnia od razu wiemy z jakim autem ma doświadczenie.
Nie jest to chwalenie się, tylko praktyczny aspekt wzajemnych relacji na forum.
No jako nowy na forum, kiedyś tego nie wiedziałem, nawet mi do głowy nie przyszło „chwalić się” autami obecnymi/z przeszłości….
Wyjaśnienia przyjąłem i było ok, ale pewna grupa jest przewrażliwiona i nie czai… (tzw pionierzy)

Piti

Zadomawiam się
Niech cię nie rusza. Ja nie będę banował ciebie bo chce zobaczyć jak będziesz szukał pomocy, a jej nie dostaniesz bo ludzie po prostu nie będą widzieć tych twoich postów. A uwierz mi, w przypadku Tesli to nie takie trudne.

Tak narzekasz na te stopki, a co masz u siebie? Ofertę sprzedaży ICE. Szczerze to możesz mi wyjaśnić po co? Liczysz, że znajdziesz kupca tutaj?
Nie będę szukał pomocy…
Poradzę sobie sam! Możesz banować - śmiało !!!🤣🤣🤣

Wejdź do „różańca pionierów forum” - mi to Vichy😂

abes99

Posiadacz elektryka
Wejdź do „różańca pionierów forum”
W tym tempie nabijania postów zaraz sam do niego dołączysz :rolleyes:

Najnowsze dyskusje