Dziala i apka i karta. Apka upierdliwa bo slabo sa opisane oznaczenia zlacz.i dziala ci na GW w pl? no i przy pomocy apki czy karty?
Ale mozesz lrzestawic na pakiet basic, a nastepnego dnia znow wykupic drugi 320kWhjeszcze jedno mnie martwi - po 320 kWh z tego co wyczytałem wchodzi się na normalne opłaty ... a te są niekorzystne
cóż trzeba będzie się pilnować
Niestety u mnie na dwóch GW nie zadziała i wybierałem dobre złącze a w jednej GW nie było opcji bo było jedno złącze wiec o bledzie nie ma mowy. Zreszta są zawsze podpisane numery złącza i wtyczki. Ale to może ze jestem z hiszpani 🤣 dlatego w Pl nie działa.Dziala i apka i karta. Apka upierdliwa bo slabo sa opisane oznaczenia zlacz.
Ale ja aktualnie tylko tak sie laduje.
vpn z ip z Hiszpanii, załóż konto gmail z takiego ip, i wtedy na te konto zakładasz nowe konto w juicy pass i już masz konto hiszpańskieO, fajne. Za miesiąc trzeba pomyśleć o przeprowadzce do Hiszpanii…
wystarczy ale poki co nie moge uruchomic ladowarki w pl z aplikacji. Moze jak będę miał kartę - zobaczymy.Ale po co? Nie wystarczy taka sama "przeprowadzka" jaką robiliśmy do Włoch, żeby w ogóle założyć to konto?