bart_zaw
Posiadacz elektryka
Rozważam sprzedanie Megane elektryk które zamówiłem rok temu i ponieważ zacząłem tracić nadzieję że sie wyprodukuje to kupiłem inne auto a teraz - ku radości - Megane wyprodukowany i stoi w salonie czeka a ja nie ogarnę kupna trzeciego auta bo nie ma już dla kogo go brać.
o aucie: nowy nowiutki niezarejestrowany (więc nowy właściciel zgarnie dofinansowanie 27tyś z NFOŚiGW.
Wersja EV40 z silnikiem 130KM -- bateria 40kwh
kolor biały (podstawa)
koła 18"
wersja wyposażenia Equilibre
+ dołożona pompa ciepła
+Pakiet Comfort Plus ( klima automat dwustref., czujnik deszczu, gniazda usb, wysoka konsola środkowa, filtr PM 2.5)
+ Pakiet City (asystent parkowania, składane lusterka)
+ dywaniki
Cena takiej konfiguracji na chwilę obecną to 201tyś zł brutto --- ja chciałbym odzyskać cenę z zeszłego roku + moje odstępne - 175tyś zł brutto
więc ktoś ma szansę kupić od ręki, nowy, z dofinansowaniem i 26tyś zł taniej niż z oczekiwaniem itd.
Kod do weryfikacji na konfiguratorze Renault: W4WMVW
o aucie: nowy nowiutki niezarejestrowany (więc nowy właściciel zgarnie dofinansowanie 27tyś z NFOŚiGW.
Wersja EV40 z silnikiem 130KM -- bateria 40kwh
kolor biały (podstawa)
koła 18"
wersja wyposażenia Equilibre
+ dołożona pompa ciepła
+Pakiet Comfort Plus ( klima automat dwustref., czujnik deszczu, gniazda usb, wysoka konsola środkowa, filtr PM 2.5)
+ Pakiet City (asystent parkowania, składane lusterka)
+ dywaniki
Cena takiej konfiguracji na chwilę obecną to 201tyś zł brutto --- ja chciałbym odzyskać cenę z zeszłego roku + moje odstępne - 175tyś zł brutto
więc ktoś ma szansę kupić od ręki, nowy, z dofinansowaniem i 26tyś zł taniej niż z oczekiwaniem itd.
Kod do weryfikacji na konfiguratorze Renault: W4WMVW