Ale w sensie, że już normalnie osobna apka Disney+ jak Netflix-a w Tesli? Czy, że można przez przeglądarkę?Aktualizacja 2023.12.1 usunęła błąd niedostępności aplikacji Disney+ w samochodach przypisanych do regionu PL.
Aplikacja działa, dobierając filmy do regionu operatora SIM (chyba Holandii?)View attachment 10292
Osobna apka obok netflixAle w sensie, że już normalnie osobna apka Disney+ jak Netflix-a w Tesli? Czy, że można przez przeglądarkę?
część gier typu pasjans dawało się uruchomić w trakcie jazdy, tylko trzeba było kliknąć: jestem pasażerem. o ile dobrze kojarze nasza strzęgąca wolności unia powiedziała że tak być nie będzie i zabrano tę opcję.Najbardziej ubolewam ze w trakcie jazdy nie można puścić netflixa lub disneya. Pasażer jednak mógłby swobodnie oglądać.
Dobra dobra, zła Unia a ja już widzę jak nasze kochające wolność społeczeństwo opiera się pokusie by sobie film obejrzeć prowadząc samochód. Bo przecież co to przeszkadzasz jako czasem zerkneczęść gier typu pasjans dawało się uruchomić w trakcie jazdy, tylko trzeba było kliknąć: jestem pasażerem. o ile dobrze kojarze nasza strzęgąca wolności unia powiedziała że tak być nie będzie i zabrano tę opcję.