Tesla Model Y - gadżety

ypl

Pionier e-mobilności
Jeszcze odnośnie eva dywaniki, są świetne bo cały bród/piach zostaje w tych "komórkach", plus mają bardzo dużo mocnych rzepów, więc generalnie w ogóle piach nie wylatuje pod dywaniki ani poza dywaniki, sprzątanie auta dużo prostsze, i dużo lepiej czystość na co dzień utrzymać. Dopasowanie do ygreka idealne jest.

ypl

Pionier e-mobilności

bart_zaw

Posiadacz elektryka
A gdzie za tyle znalazłeś na Ali? Ja widzę takie coś

Dzisiaj chcę jeszcze trochę gratów z Ali domówić i bym od razu tę alcantarę zamówił.

ale nie wiem jak będzie z jakością bo dopiero czekam na paczkę

ypl

Pionier e-mobilności
Yhym, no faktycznie jest po taniości. No to teraz mam zagwozdkę. Ja do tej pory brałem te poduszki oznaczone jako włoska alcantara i jakość jest mega, i teraz nie wiem co zrobić, ale chyba dopłacę do tej droższej, najwyżej mnie w ch*** zrobią jak się okaże, że to jest to samo co zamówiłeś za 8 euro. Do mnie dzisiaj doszła reszta poduszek na tylne fotele

1.jpg

No i i kombinerkami wyłamałem plastiki pasów według zaleceń Bronka

2.jpg
3.jpg

Generalnie wygląda to tragicznie, nie lubię takiej prowizorki, i o dziwo klamra od pasa na skrajnym fotelu ma inny kształt niż na środkowym siedzisku, trzeba było inaczej wyłamywać. Spróbuję jeszcze raz zamówić komplet przedłużek z aliexpress, takich co będą fabrycznie do tesli pasować, ale już powoli tracę nadzieję z tymi przedłużkami.

Michał z Krakowa

Zadomawiam się
Jeszcze odnośnie eva dywaniki, są świetne bo cały bród/piach zostaje w tych "komórkach", plus mają bardzo dużo mocnych rzepów, więc generalnie w ogóle piach nie wylatuje pod dywaniki ani poza dywaniki, sprzątanie auta dużo prostsze, i dużo lepiej czystość na co dzień utrzymać. Dopasowanie do ygreka idealne jest.
Ale są w wersji 3D?

ypl

Pionier e-mobilności
Ale są w wersji 3D?
A co masz na myśli mówiąc 3D? Jeżeli chodzi o to czy mają głębię (głębokość) te komórki to tak jak najbardziej są 3D. Materiał wykonania taki niby piankowy, trochę miękki ale nie aż tak bardzo, ciężko to opisać. Na majówkę jadę do Krakowa, to możemy się łapać i sobie zobaczysz na żywo ;)

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Yhym, no faktycznie jest po taniości. No to teraz mam zagwozdkę. Ja do tej pory brałem te poduszki oznaczone jako włoska alcantara i jakość jest mega, i teraz nie wiem co zrobić, ale chyba dopłacę do tej droższej, najwyżej mnie w ch*** zrobią jak się okaże, że to jest to samo co zamówiłeś za 8 euro. Do mnie dzisiaj doszła reszta poduszek na tylne fotele

View attachment 10332

No i i kombinerkami wyłamałem plastiki pasów według zaleceń Bronka

View attachment 10333
View attachment 10334

Generalnie wygląda to tragicznie, nie lubię takiej prowizorki, i o dziwo klamra od pasa na skrajnym fotelu ma inny kształt niż na środkowym siedzisku, trzeba było inaczej wyłamywać. Spróbuję jeszcze raz zamówić komplet przedłużek z aliexpress, takich co będą fabrycznie do tesli pasować, ale już powoli tracę nadzieję z tymi przedłużkami.
Środkowy fotel w każdym aucie ma inne mocowanie --- ale powiem szczerze że na święta od Mikołaja zamów zestaw małych pilników - nadasz ostatni szlif do swojego dzieła

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Yhym, no faktycznie jest po taniości. No to teraz mam zagwozdkę. Ja do tej pory brałem te poduszki oznaczone jako włoska alcantara i jakość jest mega, i teraz nie wiem co zrobić, ale chyba dopłacę do tej droższej, najwyżej mnie w ch*** zrobią jak się okaże, że to jest to samo co zamówiłeś za 8 euro.

jak poczekasz to zdam ci relację jak tylko dostanę paczkę.
Mi jeszcze przyszło sitko do zbiorniczka płynu do spryskiwaczy i wygląda lepiej niż kosztowało (nie plastik)

ypl

Pionier e-mobilności
No to w sumie może poczekam, a kiedy masz orientacyjnie dostawę?