Odbieraliście już darmowe ładowanie SuC w nowej wersji (za punkty)?

Michal

Moderator
Na tę chwilę pokazuje, że mam czas do listopada.

Jaceq

Pionier e-mobilności
Na tę chwilę pokazuje, że mam czas do listopada.
U mnie zmieniło się po około tygodniu. Oby u Ciebie też tak było :) Swoją drogą, na wakacje jak znalazł!

Michal

Moderator
Dokładnie, plan jest taki, że machniemy w końcu objazdówkę po Skandynawii, więc chyba dam radę zużyć większość ;)
Dobra koniec gadania, bo muszę drzemkę uciąć sobie pod Hanowerem, a auto oczywiście za szybko się ładuje... ;)

krzyss

Pionier e-mobilności
Dokładnie, plan jest taki, że machniemy w końcu objazdówkę po Skandynawii, więc chyba dam radę zużyć większość ;)
Dobra koniec gadania, bo muszę drzemkę uciąć sobie pod Hanowerem, a auto oczywiście za szybko się ładuje... ;)
No to gratulacje ;)
Co ty w koncu kupiles ? Y ?

bart_zaw

Posiadacz elektryka
Kto jeszcze odebrał 2000mil za 4800 punktów? Pisałem już do nich ale nadal sprawa wisi. Czy komuś udało się wyprostować sprawę?

Michal

Moderator

Michal

Moderator
Miałem 2021 więc raczej upgrade. Auto jest prawie półtora roku młodsze.
Bateria LG, produkcja Chiny, dodali też rozszerzony AP.

Opiszę w oddzielnym wątku przygodę, bo nie było łatwo.

krzyss

Pionier e-mobilności
Miałem 2021 więc raczej upgrade. Auto jest prawie półtora roku młodsze.
Bateria LG, produkcja Chiny, dodali też rozszerzony AP.

Opiszę w oddzielnym wątku przygodę, bo nie było łatwo.
Aaa dobra z RWD mi sie pomylilo… to juz TM3 nie nazywa sie LR ? Tylko AWD ? :)
To czekamy na opis, i wrazenia z AP ;)

elektryk

Pionier e-mobilności
Kto jeszcze odebrał 2000mil za 4800 punktów? Pisałem już do nich ale nadal sprawa wisi. Czy komuś udało się wyprostować sprawę?
Ja nie pisałem, jak chcesz wsparcie to wyślij mi na priv maila gdzie pisać to wyślę maila bo odebrałem 2000 mil na 6 mc (nie wiedziałem że wystarczy przeinstalować apke przed odbiorem darmowego SuC żeby się pojawiły km).