Midnight Cherry Red

Michal

Moderator
To mitoman-chwalipięta
Odezwał się ten co chrześniakowi kupi auto za 300k ale się tym nie chwali :ROFLMAO::ROFLMAO:
Kupiłeś już? Pochwal się :ROFLMAO:

ypl

Pionier e-mobilności
Odezwał się ten co chrześniakowi kupi auto za 300k ale się tym nie chwali :ROFLMAO::ROFLMAO:
Kupiłeś już? Pochwal się :ROFLMAO:
Nie widzę niektórych wpisów bo u mnie dwie osoby na shitliście są ale domyślam się o kogo chodzi 🤣🤣🤣

Michal

Moderator
Dajcie spokój, jakiś mitoman-chwalipięta z kompleksami ;)
U mnie też dołączył do shitlisty i niech sobie gada sam ze sobą.

Chris

Posiadacz elektryka
Nie bierz pod uwagę co pisze ypl.
To mitoman-chwalipięta… zero wiedzy.
Ale takich tu na forum lubią…
Tak odnośnie wiedzy.....Janie, Jaśnie Panie, to nie Ty mi coś tam pisałeś o cieknącym tylnym moście w TMY pod fotą z garażu....? :LOL:

BTW jak już się chwalisz jak obdarowałeś całą rodzinę Teslami, to łatwo cię będzie namierzyć jak wszyscy razem przyjedziecie do pracy w jakiejś spółce skarbu państwa, czy innym ministerstwie ;). Mierny ale wierny :ROFLMAO:

Jan2

Zadomawiam się
Tak odnośnie wiedzy.....Janie, Jaśnie Panie, to nie Ty mi coś tam pisałeś o cieknącym tylnym moście w TMY pod fotą z garażu....? :LOL:

BTW jak już się chwalisz jak obdarowałeś całą rodzinę Teslami, to łatwo cię będzie namierzyć jak wszyscy razem przyjedziecie do pracy w jakiejś spółce skarbu państwa, czy innym ministerstwie ;). Mierny ale wierny :ROFLMAO:
1/ A cel namierzenia ?
2/ Leci z tylnego mostu jeszcze ?
3/ Tez zazdrość ? Do apteki po maść na bul, jak większość fahoffcuff tutaj

Michal

Moderator
Może to sam jaśniepan Jan Obajtek? Ja nawet nie wiem jak tamten ma na imię :ROFLMAO:
[edit] Niby Daniel, ale może na drugie Jan :p