JuicePass - wątek

Jusand

Posiadacz elektryka
A ja mogę potwierdzić, że z kartą to jednak bezstresowo i szybko w porównaniu z aplikacją i przygodami jakie miałem na początku. Prawie jak na SuC.

Cav

Pionier e-mobilności
A ja mogę potwierdzić, że z kartą to jednak bezstresowo i szybko w porównaniu z aplikacją i przygodami jakie miałem na początku. Prawie jak na SuC.
No dobra, a jak najsprytniej zamówić kartę bez opłat, żeby przyszła PRZED włączeniem abo?

Jusand

Posiadacz elektryka
No dobra, a jak najsprytniej zamówić kartę bez opłat, żeby przyszła PRZED włączeniem abo?
Tego nie wiem, aczkolwiek moja karta przyszła w ciągu 6 dni. Więc całkiem szybko.

Cav

Pionier e-mobilności
Tego nie wiem, aczkolwiek moja karta przyszła w ciągu 6 dni. Więc całkiem szybko.
No właśnie chodzi o to, żeby nawet przez te 6 dni nie trzeba było korzystać z tego abo i za niego płacić.
Nie każdy wyjeżdża od razu w podróż na kilka tys km....

solik

Pionier e-mobilności
Jako residence address mam Polska, widze te pakiety po 99 euro za 360kwh ale adres do wysylki karty bierze mi z konta ale z krajem Italy - tak ma byc?

IMG_6616.jpeg

luki

Pionier e-mobilności
Też miałem o to zapytać. Tylko ja mam inaczej:
IMG_20230531_164452.jpg

Trochę dziwne bo wszędzie Włochy, a Rumunii nie wybierałem.
Ale na dole jak zjedziesz to jest checkbox, który po odznaczeniu pozwala na wpisanie innego adresu:
IMG_20230531_164437.jpg

Nie sprawdzałem czy działa

solik

Pionier e-mobilności
Jak sie zaznaczy inny adres do korespondencji to dopiero po wskazaniu ulicy i miasta ustawia sie samo na Polske

Dodatkowo jednorazowe karty wirtualne revoluta nie dzialaja, pokazuje ze jednorazowe nie sa wspierane do platnosci cyklicznych :D