JuicePass - wątek

domingo

Fachowiec
Pakiety dalej masz?.
Tak. 7. czerwca odnowienie. Być może kluczem jest zrobienie z siebie pełnego Włocha. wpisać włoski adres (do doręczeń mam adres polski i karta doszła). Znalezienie w necie strony do generowania włoskiego numeru fiskalnego (tego peselu) to też nie problem.
Pytałem znajomego Włocha czy to nie jest jakieś oszustwo, czy oni nie sprawdzą tego ale twierdzi, że do niczego im to nie jest potrzebne, nie wysyłają PITów.

KrzyCh

Pionier e-mobilności
To może być trop, bo ja też zrobiłem na prawdziwego Włocha, tylko adres miałem polski. Maila nie dostałem.
Niestety karta rfid wciąż nie dotarła, ale pakiet Travel w pace działa.

Arrczi

Fachowiec
To może być trop, bo ja też zrobiłem na prawdziwego Włocha, tylko adres miałem polski. Maila nie dostałem.
Niestety karta rfid wciąż nie dotarła, ale pakiet Travel w pace działa.
ja wczoraj zacząłem zakładać konto. bez GPS mi nie chciało dalej przejść zakładanie konta. w windzie dałem na chwilę dostęp tam gdzie wiedziałem, że nie złapie GPS i szybko wyłączyłem jak przepuściło dalej zakładanie konta.
czyli teraz cały profil na Włocha ze zmyślonymi danymi?, oczywiście oprócz karty do płacenia :)

KrzyCh

Pionier e-mobilności
ja wczoraj zacząłem zakładać konto. bez GPS mi nie chciało dalej przejść zakładanie konta. w windzie dałem na chwilę dostęp tam gdzie wiedziałem, że nie złapie GPS i szybko wyłączyłem jak przepuściło dalej zakładanie konta.
czyli teraz cały profil na Włocha ze zmyślonymi danymi?, oczywiście oprócz karty do płacenia :)
Wygeneruj sobie włoski pesel - podawałem chyba wcześniej link do generatora. Z tego co czytam to chyba Ci co mieli włoskie „pesele” nie dostali tego maila o końcu oferty. Ale to może się zmienić.

abes99

Posiadacz elektryka
Ja podawałem dane PL i dalej jak zmienię kraj na Włochy to mogę wykupić pakiet 320kWh. Żadnego maila też nie dostałem...

marco_25

Pionier e-mobilności
Ja podawałem dane PL i dalej jak zmienię kraj na Włochy to mogę wykupić pakiet 320kWh. Żadnego maila też nie dostałem...
u mnie to samo, nic na mail "jeszcze" nie wpłynęło. Pakiet jest aktywny i nawet dziś na GW ładowałem.