JuicePass - wątek

Cav

Pionier e-mobilności
mogę wybrać kraj w apce (Włochy i Niemcy). Jak wybiorę Włochy to wszystkie pakiety tam są i pewnie mógłbym go kupić.
Ale technicznie mógłbyś czy formalnie?
To to że technicznie się da, niewiele znaczy jak widać.

abes99

Posiadacz elektryka
A ładowałeś gdzieś?
Ostatnio w poniedziałek dwa razy. U siebie na pustkowiu nie mam gdzie, najbliższa ładowarka DC jakieś 25km ode mnie :confused:.

KrzyCh

Pionier e-mobilności
Przecież już tak miałeś i Ci wyłączyli,
Więc formalnie nie możesz.
Formalnie/teoretycznie nie mogę. Jednak z tą firmą wszystko jest chyba możliwe. Nie będę próbował, bo nie potrzebuję już takiego pakietu. Moim zdaniem ich podejście do softu jest jak podejście Włochów do czasu i dlatego takie akcje się dzieją.
Objechałem 2000km za 450PLN i wystarczy. To i tak bardziej dla sportu było, bo w Niemcowni tyle płaciłem za każdy nocleg. Poza tym często ładowałem się nie na trasie tylko przy okazji zakupów, kolacji, zwiedzania czy noclegu.
Generalnie ich ceny są sensowne tylko w pakiecie 320kwh/99€ bo wychodzi 1,37 pln za kwh (pomijam akcję z fakturą). 1,60 pln mam na SuC. Jak mi anulują fakturę to może jeszcze skorzystam i sprawdzę. Jak nie, to dla 74 pln za 2000km nie warto się spalać - SuC + GW też to ogarną.

solik

Pionier e-mobilności
Dzis sprawdzalem czy nadal moj pakiet 320kwh dziala - dziala, kupowalem 2 tyg temu z blokada geolokalizacji, karte rfid tez wyslali na polski adres, maila o zakonczeniu nie mialem do tej pory

pawel123

Nowy na Forum
Widzę, że juz nie dodają karty do pakietu 320. Ma ktoś jakieś doświadczenia z kartą wirtualną przez NFC, czy to w ogóle działa. Czy jednak warto zamówić kartę fizyczną. Będę korzystał głównie w e Włoszech.

vwir

Pionier e-mobilności
Widzę, że juz nie dodają karty do pakietu 320. Ma ktoś jakieś doświadczenia z kartą wirtualną przez NFC, czy to w ogóle działa. Czy jednak warto zamówić kartę fizyczną. Będę korzystał głównie w e Włoszech.
Nie działa. Nie udało mi się nawet raz za jej pomocą skorzystać z ładowarki. Próbowałem GreenWay, Ionity, EnBW, jakieś słupki AC.