2022.12

Bronek

Pionier e-mobilności
Jak w starym KAWALE, gdy Maciej pyta Boga dlaczego jemu bogobojnemu i prawemu się w życiu nie wiedzie.
A taki pijak, dziwkarz sąsiad ma wszystko i w Niedzielę do Agencji chadza a nie.... .

"Bo ja Was Macieju, po prostu -nie lubię" - odrzekł BÓG.

Tak to jest z tą Teslą, więc wnioski wyciągam... I ..

krzyss

Pionier e-mobilności
Ciekawa sprawa. Wczoraj zainstalowałem w nocy. Już otwierałem szampana bo wróciły wycieraczki, a dziś rano wchodzę a tam ani śladu po zmianach. Wersja niby nowa 12.3.1. Soft reset nie pomógł.
Ale jak to ? Nie mozesz dodac ikonek ? Ja mam nowy soft i moge… ale prawde mowiac to niewiele to zmienia, nadal nowy soft mnie wkurza.

tenOr

Posiadacz elektryka
Sam nie wierzyłem. Mogłem wczoraj. Dziś rano ekran się uruchamiał jakoś dziwnie, jakby po kolejnym resecie ładował elementy. Ustawienia bara z wczoraj zniknęły, a ponownie ikonek nie mogę dodać, bo ich nie ma. 😀 Zrobiłem mu power off. Zobaczę jutro.

skyactivwalker

Pionier e-mobilności
U mnie aktualizacja poszła, nie wiem jak było wcześniej ale rozpoznawanie znaków drogowych to jakaś kpina. Pomykałem dzisiaj A2 do Warszawy, w okolicy Zgierza jest zwężenie i przelotka na jeden pas, ograniczenia do 80 co 500m, trafiło się nawet 60km/h w jednym miejscu a tesla uparcie tych znaków nie widzi. To mi daje do zrozumienia że ten system wcale znaków nie czyta tylko posiłkuje się danymi z map.
BTW uważajcie wyjeżdżając z SC w Lućmierzu w stronę Warszawy, trzeba wrócić do węzła Emilia. Ja dziś nadrobiłem 20km :)

danielm

Pionier e-mobilności
U mnie aktualizacja poszła, nie wiem jak było wcześniej ale rozpoznawanie znaków drogowych to jakaś kpina. Pomykałem dzisiaj A2 do Warszawy, w okolicy Zgierza jest zwężenie i przelotka na jeden pas, ograniczenia do 80 co 500m, trafiło się nawet 60km/h w jednym miejscu a tesla uparcie tych znaków nie widzi. To mi daje do zrozumienia że ten system wcale znaków nie czyta tylko posiłkuje się danymi z map.
BTW uważajcie wyjeżdżając z SC w Lućmierzu w stronę Warszawy, trzeba wrócić do węzła Emilia. Ja dziś nadrobiłem 20km :)
czyta znaki na pewno ale może nie na autostradzie bo tam zakłada zawsze z mapy? do przetestowania

solik

Pionier e-mobilności
A no i z tym softem w SR+ jakis lag sie okresowo pojawia przy ruszaniu od 0 (nigdy tak nie mialem nawet przy minusowych), ktostam zglosil to samo co u mnie wiec poczekajcie na 2022.12.3.1
dostalem w nocy .1 i problem z dziwnym ogrzewaniem sie rozwiazal