Ja też, bo czekałem tylko na możliwość włączenia dog mode z telefonuJa już przestawiłem opcję z eksperymentatora na tryb zwykły aktualizacji.
Po co się napinać. To tylko auto. 😉😎
Pewnie dlatego od razu leci patch 2022.12.3.1, z kilometra śmierdzi jakimś critical bug'iemgrzanie kabiny zaczelo sie dziwnie zachowywac, przy ustawionym 21* wewnatrz (na zewnatrz 10*) zaczelo leciec chlodne powietrze, appka pokazuje ze w kabinie widzi 24* [i tak przez bite 2 godziny] a niemozliwe bo auto stalo w zimnie.. zrobilem hard reset ale nie wiem czy to cos dalo bo odstawilem auto do garazu
tak zem czul ze nie ma co byc od razu z najnowszym softem![]()
Normalna sprawa z bug'ami w sofcie były,są i będą. Bardzo dobrze, że szybko reagują.Pewnie dlatego od razu leci patch 2022.12.3.1, z kilometra śmierdzi jakimś critical bug'iem
Sądzę, że zwykle bugi by poprawili w kolejnym wydaniu, natomiast tutaj ewidentnie grubsza rzecz.Normalna sprawa z bug'ami w sofcie były,są i będą. Bardzo dobrze, że szybko reagują.
W innych markach reakcja by była listem poleconym, że masz do serwisu jechać na darmową aktualizację - tyle, że nikt nie zapłaci Tobie za stracony czas tej darmowej akcji.
Grzanie z przodu, grzanie z tyłu, grzanie foteli i wycieraczki. https://www.notateslaapp.com/softwa...-seat-heaters-wipers-and-more-to-the-launcherI ja… ciekawe co bedzie mozna spersonalizowac.
Z ciekawości - po co?możliwość włączenia dog mode z telefonu
Bo zapominam włączyć jak wysiadam i psiuchy alarm włączają.Z ciekawości - po co?
Może to funkcja przyspieszania z uwzględnieniem przeszkód? Mnie wkurzało jeszcze przed 2022.12.3.1, więc wyłączyłem.jakis lag sie okresowo pojawia przy ruszaniu od 0
no ciekawe, w sumie z przodu brudne, chyba nawet jakas muszka na czujniku przyklejona... zobaczeMoże to funkcja przyspieszania z uwzględnieniem przeszkód? Mnie wkurzało jeszcze przed 2022.12.3.1, więc wyłączyłem.