2022.16.3

Bronek

Pionier e-mobilności
Nic nie zauważyłem. Czasy fajnych i częstych zmian się skończyły. Przeregulowana np Europa , hamuje rozwój, ale przy tyłu głupkach na świecie tak musi być. Gorzej jak głupek tworzy prawo

slaveq

Pionier e-mobilności
Mam i ja, na razie mogę powiedzieć że wizualizacje na plus. Pasek rekuperacji na plus i chyba faktycznie hamuje hamulcami bo mimo że pasek był częściowo wykropkowany to miałem wrażenie że hamuje tak samo jak przy pełnym. Klapy nie sprawdzałem jeszcze ale mi się normalnie zamykała (w sensie że nie zdarzało się że w połowie stanie). Na minus wylogowalo mnie z tidala.

Michal

Moderator
Mam wrażenie, że nieraz chwilę po aktualizacji też mi tak działa, ale później się uspokaja. Tak jakby musiał od nowa się sparować ze wszytskimi bluetoothami :p

Michal

Moderator
Właśnie skończyła mi się instalować :) Moja żona jest zachwycona, że w końcu będzie miała swój profil Spotify od razu przy wsiadaniu do auta.

Pyo_trek

Posiadacz elektryka
... Pasek rekuperacji na plus i chyba faktycznie hamuje hamulcami bo mimo że pasek był częściowo wykropkowany to miałem wrażenie że hamuje tak samo jak przy pełnym...
Podobno ta funkcja jest dostępna tylko dla niektórych modeli 3 i Y.
Sterowanie > Pedały i układ kierowniczy > Włącz hamulce, gdy hamowanie regeneracyjne jest ograniczone.

solik

Pionier e-mobilności
Sterowanie > Pedały i układ kierowniczy > Włącz hamulce, gdy hamowanie regeneracyjne jest ograniczone.
u mnie tego nie ma, nie bylo tez tego na liscie zmian po wejsciu do auta

byly tylko 2 zmiany wypisane - profile i poprawa nawigacji